Εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς πραγματοποίησε η Cyta Ελλάδος με σκοπό την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.


cyta greeceΣυγκεκριμένα, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών φιλοξένησε στα κεντρικά της γραφεία, στην Αθήνα, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του «Χαμόγελου» τα έσοδα του οποίου διατίθενται για το έργο του Οργανισμού, καλώντας όχι μόνο το προσωπικό της εταιρείας να συμμετάσχει αλλά «ανοίγοντας τις πόρτες της» και στο ευρύ κοινό.


Τη… μελωδική πρόσκληση ανέλαβε η δημοφιλής τζαζ μπάντα του Δήμου Αθηναίων «Big Band» η οποία έδωσε συναυλία στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου προσελκύοντας στο παζάρι περαστικούς, κατοίκους και εργαζομένους της περιοχής με δυναμικές και διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιουργώντας χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρθηκαν, σε όλους, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ζεστό κρασί.


«Θέλουμε να γίνουμε κοινωνοί και μεταδότες του έργου του Χαμόγελου και της ενεργούς κοινωνικής συμμετοχής, προς όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Για παράδειγμα, η Cyta Ελλάδος απασχολεί πάνω από 800 εργαζόμενους που συνδέονται με ισάριθμες οικογένειες, ενώ τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται σε μια από τις πιο δυναμικές γειτονιές του κέντρου της Αθήνας από όπου, καθημερινά, ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Με αφορμή τις φετινές γιορτές θεωρούμε χρέος μας