Με περισσότερα από 14.000.000 pageviews μέσα σε ένα χρόνο, το ΝΕTWIX αποδεικνύει έμπρακτα πως έχει εδραιωθεί στην αγορά.


netwixMεταφράζοντας σε αριθμούς το αποτέλεσμα πρόσφατης έρευνας, που έδειξε πως η πλειοψηφία των Ελλήνων που χρησιμοποιεί το internet δηλώνει ότι παρακολουθεί τηλεόραση online, ενώ το 68% όταν ακούει τον όρο «WebTV» σκέφτεται αυτομάτως τον ANT1. Η εξέλιξη του Νetwix είναι εντυπωσιακή, καθώς από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 έχει παρουσιάσει 177% αύξηση σε pageviews και 246% αύξηση σε vod’s.


Η σταθερά ανοδική πορεία του NETWIX κορυφώθηκε το Νοέμβριο του 2014, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας με περισσότερα από 2.200.000 pageviews, 680.000 vods και πάνω 230.000 μοναδικούς επισκέπτες.


Βασικό κομμάτι του περιεχομένου του ΝΕTWIX είναι το Comedy στο οποίο επενδύει συστηματικά με ανατρεπτικές εκπομπές που ξεχωρίζουν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για 11 διαφορετικές εκπομπές μεταξύ των οποίων τα ολοκαίνουρια «MAIRI ME» με τη Μαίρη Συνατσάκη και «DAZ» και «ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ» με τους Mikeus, Jeremy και Μαλιάτση αλλά και τα καθιερωμένα «ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ» και «Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ» με τον
πληθωρικό Φάνη Λαμπρόπουλο και «ΖΗΤΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΣ» με την Άννα Μαρία Βέλλη που επέστρεψαν με ολοκαίνουρια επεισόδια.


Μελετώντας συνεχώς την αγορά και τα ανερχόμενα trends, το ΝΕTWIX δημιουργεί πλούσιο, ποιοτικό και αυθεντικό περιεχόμενο. Το νεανικό πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνολικά 30 εκπομπές και πάνω από 1000 επεισόδια σε 5 θεματικές ενότητες – comedy, life, series, entertainment και tech&games, ενώ ήδη ετοιμάζονται νέες εκπομπές που θα ξεκινήσουν στο προσεχές διάστημα εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το library του καναλιού.