Η MasterCard και το Novasports.gr ολοκλήρωσαν για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό Red & Yellow του UEFA Champions League.


novasports mastercardΚατά τη διάρκεια του διαγωνισμού “Red & Yellow” που φιλοξενήθηκε στο Novasports.gr, η MasterCard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, έδωσε την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει την κόκκινη και κίτρινη κάρτα του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός FC – Juventus Football Club στις 22 Οκτωβρίου, αλλά και να ζήσει μαζί με ένα φίλο του, τη μάχη των «ερυθρολεύκων» μέσα από το γήπεδο. Παράλληλα, 5 τυχεροί είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα.


Ο διαγωνισμός επικοινωνήθηκε από όλα τα μέσα της Nova (TV, Digital & Social media), με αποτέλεσμα τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα της ενέργειας. Περισσότεροι από 320,000 επισκέπτες του novasports.gr και χιλιάδες τηλεθεατές των αθλητικών καναλιών Novasports, αλλά και των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους διαγωνισμούς, οδηγώντας σε ρεκόρ συμμετοχών.


Σχετικά με τη συνεργασία η Marketing Manager της MasterCard Ελλάδας, κ. Ιωάννα Μίγγου, δήλωσε: «Μας δίνει πάντοτε μεγάλη χαρά να προσφέρουμε μέσα από εκλεκτές και σταθερές συνεργασίες όπως αυτή με το Novasports.gr τη δυνατότητα στους φιλάθλους μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας όπως αυτή του Red & Yellow. Η συνεργασία με τo Nοvasports.gr μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε το φίλαθλο κοινό μέσα από το Μέσο που εμπιστεύεται για την αθλητική του ενημέρωση, όπως αποδεικνύεται από την πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή στους διαγωνισμούς αυτούς».


Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Διευθυντής Διαφήμισης & Media της Forthnet, κος Δημήτρης Βάγιας δήλωσε: «Η Nova και το Novasports.gr αναζητούν διαρκώς ευκαιρίες για να προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια στους φίλους του ποδοσφαίρου. Η επιτυχημένη συνεργασία χρόνων που έχουμε με τη MasterCard μας εξασφαλίζει ότι παρέχουμε μια ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία στους επισκέπτες μας μας, ντύνοντας ένα έγκυρο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο με μοναδικά δώρα, που μόνο η MasterCard μπορεί να προσφέρει».


Τα εισιτήρια, οι κόκκινες και κίτρινες κάρτες είναι προσφορά της MasterCard. Επίσημος Χορηγός του UEFA Champions League.