Νέοι φορητοί Dell Inspiron 2-in-1 και νέο μοντέλο All-in-One γεφυρώνουν τον κόσμο της εργασίας με εκείνον της ψυχαγωγίας.


dell new inspironΜε προϊόντα σχεδιασμένα για ευέλικτη παραγωγικότητα και προσωπική ψυχαγωγία, η Dell παρουσίαζει και στην ελληνική αγορά τις νέες σειρές προϊόντων 2-in-1, Dell Inspiron 11 3000, Dell Inspiron 13 7000 και το All in One σύστημα Dell Inspiron 20 3000.


Τα νέα προϊόντα διακρίνονται για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους και τις επιλογές συνδεσιμότητας που θα απελευθερώσουν τις δυνατότητες για οικογένειες, μαθητές και επαγγελματίες, ώστε να εργάζονται όταν χρειάζεται και να διασκεδάζουν όποτε θέλουν.


«Τα Dell Inspiron 2-in-1 είναι σχεδιασμένα ώστε να αποτελούν βασικό εργαλείο για την πραγματοποίηση εργασιών, για την ψυχαγωγία και για την επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους,» δήλωσε ο Sam Burd, vice president του ομίλου Dell Personal Computing Product. «Οι πελάτες της Dell έχουν περισσότερη ευελιξία από ποτέ, έχοντας την τεχνολογία να τους ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τους, καθιστώντας τη αναπόσπαστο τμήμα της ζωής τους.»


Μοντέλα Inspiron 2-in-1: Ασυναγώνιστη ευελιξία, εξαιρετική αξία
Οι πελάτες που αναζητούν την καλύτερη επιλογή από τον κόσμο των φορητών και των tablets θα επιτύχουν περισσότερα με τις νέες συσκευές Inspiron 2-in-1 που τους δίνουν τη δυνατότητα να μεταβούν από το scrolling στην πληκτρολόγηση, μέσα σε μια στιγμή. Τόσο τα συστήματα με οθόνη 11 ιντσών, όσο και αυτά με οθόνη 13 ιντσών, περιλαμβάνουν έναν καινοτόμο σχεδιασμό άρθρωσης που περιστρέφεται 360 μοίρες, παρέχοντας διαφορετικές μορφές για λειτουργία σε κατάσταση laptop, tent, easel και tablet. Μια ποικιλία σεναρίων, από την άνετη πληκτρολόγηση μιας εργασίας για το πανεπιστήμιο με το συμβατικό πληκτρολόγιο, μέχρι την ανάγνωση ενός ηλεκτρονικού βιβλίου σε tablet mode, είναι απολαυστικά με την capacitive οθόνη touch 10 σημείων. Τα νεότερα μοντέλα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 8.1, το οποίο συμβάλλει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους στο μέγιστο βαθμό.
Οι νεότεροι επεξεργαστές Intel παρέχουν γρήγορη απόκριση και απόδοση για άνετη εργασία ή online συνομιλίες με φίλους και την οικογένεια.


Τα νέα χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων Inspiron περιλαμβάνουν 20GB αποθηκευτικού χώρου στο Dropbox για εύκολη διανομή περιεχομένου, αποθήκευση και συνεργασία, καθώς και λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, καθιστώντας πιο ασφαλή τη χρήση δικτυακών τόπων με κωδικούς.


Η σειρά Inspiron 11 3000 2-in-1, με τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Pentium, προσφέρει εξαιρετική φορητότητα, καθώς και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να έχουν μαζί τους υλικό video, φωτογραφίες και τη μουσική τους, όπου κι αν βρίσκονται. Το χαμηλό βάρος και η διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 8 ώρες και 18 λεπτά, καθιστούν μια ημέρα εργασίας πιο εύκολη και παραγωγική. Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για μετάβαση στη διασκέδαση, η οθόνη edge-to-edge, με ευρείες γωνίες θέασης, είναι ιδανική για παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών ή ταινιών. Η τεχνολογία ήχου Waves MAXXAudio ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία διασκέδασης δημιουργώντας μια πραγματικά ρεαλιστικά ηχητική εμπειρία.


Οι σειρές προϊόντων Inspiron 13 7000 2-in-1 με επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς, προσφέρουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και μια οθόνη 13.3 ιντσών, με Full HD ανάλυση για μια εκπληκτική, καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η ενσωματωμένη γραφίδα είναι ιδανική για σημειώσεις ή την πραγματοποίηση αλλαγών σε σχέδια, ενώ τα επιπρόσθετα 20 GB αποθήκευσης στο Dropbox διασφαλίζουν ότι τα σημαντικά αρχεία είναι πάντα προσβάσιμα. Το Inspiron 13 7000 είναι διαθέσιμο με υβριδικό σκληρό δίσκο 500GB, με 8GB flash μνήμης για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.


Σειρά Desktop Dell Inspiron 20 3000 All-in-One (AIO)
dell aio 2014Η νέα σειρά Dell Inspiron 20 3000 AIO είναι το νεότερο προσιτό σύστημα ΑΙΟ από την Dell, το οποίο περιλαμβάνει έναν ελκυστικό συνδυασμό χαρακτηριστικών και εξαιρετικά ηχεία σε ένα επαναστατικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Με μια οθόνη HD 19,5 ιντσών και με τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Pentium, είναι αρκετά ελαφρύ για να μετακινείται εύκολα στο σπίτι, όπως απαιτείται, επιτρέποντας στις οικογένειες να επιλέξουν πώς βλέπουν το περιεχόμενό τους και πού. Οι οικογένειες μπορούν πολύ εύκολα να υλοποιήσουν ένα σενάριο χρήσης που επιτρέπει να το χρησιμοποιήσουν κατά κύριο λόγο ως ένα οικογενειακό υπολογιστή στο σαλόνι, αλλά περιστασιακά να το μετακινούν σε ένα παιδικό δωμάτιο, για να συμβάλλει στην ολοκλήρωση των σχολικών εργασιών. Το νέο σύστημα All in One (AIO) έχει ένα ρυθμιζόμενο πλαίσιο μορφής Α ως στήριγμα με πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία χρήσης, όπως κι αν το τοποθετήσει ο χρήστης. Με τεχνολογία ήχου Waves MAXXAudio και ενσωματωμένο sub-woofer, ο εξαιρετικός ήχος για απολαυστικά πολυμέσα δεν κοστίζει πλέον ακριβά.


Διαθεσιμότητα και τιμή
Τα νέα μοντέλα διατίθενται άμεσα στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Dell και καλύπτονται από την μοναδική εγγύηση Dell Next Business Day η οποία προσφέρει στους καταναλωτές 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη*.