To e-FOOD.gr διοργάνωσε το μεγαλύτερο online League of Legends τουρνουά στην Ελλάδα με τίτλο “Fight For Your Food”.


efood leagueΤο League of Legends, ή αλλιώς LoL, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα online παιχνίδια. Γρήγορο και ανταγωνιστικό, το League of Legends συνδυάζει την ταχύτητα και την ένταση ενός Real Time Strategy και Role Playing παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, παγκοσμίως υπάρχουν πάνω από 67 εκατομμύρια παίχτες που παίζουν σε μηνιαία συχνότητα, ενώ καθημερινά ο αριθμός παιχτών ξεπερνάει τα 27 εκατομμύρια.


Τo e-FOOD.gr πραγματοποίησε το μεγαλύτερο online League of Legends τουρνουά στην Ελλάδα, με τίτλο “Fight For Your Food”.Το τουρνουά διεξήχθει από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου όπου και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.


Με περισσότερες από 5.000 συμμετοχές και 850 ομάδες, το τουρνουά “Fight For Your Food” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και βρέθηκε στo international site binarybeast.com στις τρεις πρώτες θέσεις με τα πιο δημοφιλή online τουρνουά gaming στον κόσμο. Μάλιστα, το live streaming είχε περισσότερα από 10.000 views. Μόνο τον μεγάλο τελικό είδαν online πάνω από 2.000 άτομα ενώ δόθηκαν έπαθλα συνολικής αξίας 700€ στις 8 καλύτερες ομάδες.


Το e-FOOD.gr είναι το μοναδικό brand, εκτός του e-gaming χώρου, που μέχρι στιγμής έχει διοργανώσει ένα τόσο πετυχημένο online league of legends event στη χώρα μας. Σε συνεργασία με έναν από τους πιο δημοφιλείς φορείς που ασχολούνται με το online gaming, το Cowboy TV, στήθηκε μια διοργάνωση που σκοπός της ήταν πρωταρχικά να ακούσει και να καλύψει της ανάγκες της ελληνικής League of Legend (LoL) κοινότητας.