Νέα στρατηγική συνεργασία KONAMI και Samsung που αλλάζει το παιχνίδι στις κυρτές UHD τηλεοράσεις της εταιρείας.


pes samsungΗ Konami Digital Entertainment B.V. και η Samsung ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία που αφορά στο videogame, PES 2015. Μέσω της επιλογής ‘Fan View’ του συγκεκριμένου παχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν εντυπωσιακές οπτικές γωνίες στον αγώνα, ειδικά σχεδιασμένες για όσους χρησιμοποιούν τις νέες κυρτές UHD τηλεοράσεις της Samsung.


Παρουσιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με ευκρίνεια που κόβει την ανάσα, η λειτουργία ‘Fan View’ θα είναι διαθέσιμη στα PlayStation®4, Xbox One™ και στις εκδόσεις Windows PC για το PES 2015, μέσω ενός update, το οποίο οι χρήστες μπορούν να κάνουν download μέσω διαδικτύου και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2014.


Το PES 2015 έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη προσομοίωση ποδοσφαιρικού αγώνα σε videogame. Οι κοινές προσπάθειες της KONAMI και της PES Productions επικεντρώθηκαν στη δημιουργία της ίδιας έντασης και πάθους που χαρακτηρίζει ένα σημαντικό αγώνα. Έτσι, λοιπόν, το PES 2015 έχει γίνει διάσημο για τα μοναδικά control και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει στον παίκτη. Ο παίκτης έχει τον απόλυτο έλεγχο κάθε πάσας, σουτ ή επίθεσης, προσφέροντας του την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στο γήπεδο του PES 2015.