Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες μέσα από την τηλεοπτική σειρά που στο Star Channel.


LOGO-InvizimalsΤα νέα για τους μικρούς φίλους των Invizimals δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστα, εν όψει Χριστουγέννων! Από τις 29 Οκτωβρίου, το νέο παιχνίδι Invizimals™: Η Αντίσταση κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation®Vita, πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Η πολυαγαπημένη σειρά παιχνιδιών Invizimals, λανσαρίστηκε επίσης από την εταιρεία παιχνιδιών AS και περιλαμβάνει 24 συλλεκτικές φιγούρες δράσης με τις κάρτες τους, μοναδικά αξεσουάρ και Playsets που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών. Τα καλά νέα όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι απίθανες περιπέτειες των Invizimals προβάλλονται πλέον στους δέκτες των μικρών μας φίλων, μέσα από την συχνότητα του Star Channel, κάθε Κυριακή στις 11.40 π.μ.


Ταξιδέψτε στον κόσμο των Invizimals, παρέα με τον επιστήμονα Keni Nakamura και τη φίλη του Jazmin και ακολουθήστε τη Συμμαχία των Invizimals ενάντια στα ρομπότ X-tractor, που επιστρέφουν με ολομέτωπη επίθεση στο αρχηγείο της Συμμαχίας.


Το παιχνίδι Invizimals™: Η Αντίσταση, εκτός από την απλή, κυκλοφορεί και σε συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει το παιχνίδι, 3 συλλεκτικά Invizimals και επιπλέον αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο. Για όσους δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το μαγικό κόσμο του PS Vita, το παιχνίδι Invizimals™: Η Αντίσταση κυκλοφορεί και σε μοναδικό πακέτο (bundle) μαζί με το PS Vita.


Τα νέα Invizimals, σε συνδυασμό με την προβολή της σειράς κινουμένων σχεδίων στα ελληνικά από το Star Channel, θα σας βάλουν στον μαγικό κόσμο τους, για να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και να ζήσετε την περιπέτεια.