Οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge ανταποκρίνονται στην ανάγκη για δωρεάν ενέργεια και φόρτιση των κινητών συσκευών.


street chargeΗ εξάπλωση της χρήσης έξυπνων κινητών τηλεφώνων (smartphones) και tabletPC με εντυπωσιακούς ρυθμούς και ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην πόλη αυξάνουν παράλληλα τις απαιτήσεις των χρηστών. Οι νέες εφαρμογές δημιουργούν την ανάγκη στους χρήστες να είναι συνέχεια συνδεδεμένοι με μια πλήρως φορτισμένη κινητή συσκευή.


Οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge ανταποκρίνονται στην ανάγκη για περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες στους χρήστες, παρέχοντας δωρεάν ενέργεια και φόρτιση των κινητών τους συσκευών ώστε να είναι συνέχεια συνδεδεμένοι με πρόσωπα ή πράγματα που έχουν περισσότερη σημασία γι αυτούς όπου κι αν βρίσκονται.


Έχουν βραβευτεί με το βραβείο Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού Architizer A+ για το 2014 και είναι ιδανικοί για δημόσιους χώρους όπως πάρκα, πλατείες, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια ή λιμάνια, πανεπιστήμια, μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες.


Σε συνεργασία με την εταιρεία AT&T και το δήμο της Νέας Υόρκης έχουν αναπτυχθεί με μεγάλη επιτυχία σε πάνω από 50 κεντρικά σημεία της πόλης μέχρι σήμερα. Έχουν επίσης έχουν τοποθετηθεί σε 18 πόλεις στον κόσμο όπως ΝΥ, Μαϊάμι, Σαν Φραντσίσκο, Σαν Ντιέγκο, Πουέρτο Ρίκο, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Ντουμπάι, Σύδνεϋ κ.α.


Οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge έχουν επίσης τη δυνατότητα να εξελιχθούν εκτός από σταθμούς παροχής ενέργειας σε hub για Wi–Fi, φωτισμό, διαφημιστικά μηνύματα, αξιοποιώντας την τεχνολογία με αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προς μια βιώσιμη ανάπτυξη.