Τα νέα τηλεκατευθυνόμενα gadgets που θα σας ξετρελάνουν είναι τα Parrot Rolling Spider και Parrot Jumping Sumo, τα οποία έχουν ήδη καταφθάσει αποκλειστικά στα Public.


mini drones publicΈχουν μικρές διαστάσεις και ενσωματώνουν μια εξαιρετική κάμερα ανάλυσης, που σας επιτρέπουν να εκτελείτε διάφορα κόλπα. Καταγράψτε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας απευθείας με τη συσκευή σας και ανεβάστε με ένα κλικ το βίντεό σας απρόσκοπτα στο YouTube, μέσα από ένα φιλικό μενού.


Το τηλεκατευθυνόμενο Parrot Rolling Spider που απογειώνεται και προσγειώνεται!
Το Parrot Rolling Spider διαθέτει ασύρματη Bluetooth Smart v4.0 σύνδεση, με εμβέλεια 20 μέτρων και αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 500 mAh. Περιλαμβάνει 3 μοναδικούς αισθητήρες που κάνουν πανεύκολο τον χειρισμό είτε από smartphone είτε από tablet.


Parrot Jumping Sumo – Το δυνατό τηλεκατευθυνόμενο εδάφους!
Το Parrot Jumping Sumo διαθέτει ασύρματη Wi-fi σύνδεση με εμβέλεια 50 μέτρων και σας επιτρέπει την εξερεύνηση οποιουδήποτε χώρου με μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα που φτάνει και τα 7 χιλ./ώρα! Με ισχυρό μηχανισμό που του επιτρέπει υψηλά άλματα 80 εκατοστών, σε ύψος ή και μήκος ανάλογα με την επιλογή σας, το Parrot Jumping Sumo δεν κολλάει πουθενά!