Η Olympia Electronics αντικαθιστά τα χάρτινα τιμολόγια με ηλεκτρονικά με τη λύση R@L e-Invoicing Paperless της Retail@Link.


RETAIL_LINKΗ ΛΑΚΑΣΑΣ – Π. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ (OLYMPIA ELECTRONICS) Α.Ε., δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής από το 1979, με έδρα στην Κατερίνη και δυναμική παρουσία σε 72 χώρες του εξωτερικού. Με φιλοσοφία της την εύκολη επιχειρησιακή συνεργασία (We are easy to do Business with), η OLYMPIA ELECTRONICS, επέλεξε την αξιόπιστη λύση R@L e-Invoicing Paperless της Retail@Link για την ηλεκτρονική δημιουργία, αποστολή, διαχείριση και αρχειοθέτηση παραστατικών και την εύκολη & τάχιστη διασύνδεση με τους εμπορικούς της συνεργάτες σε ολόκληρο το δίκτυό της.


Μέσα από τη συνεργασία της με τη Retail@Link, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα:
– Να μειώσει το λειτουργικό κόστος διαχείρισης των αξιακών παραστατικών της κατά 65% και των συνοδευτικών κατά 25%, με υπεύθυνο R.O.I που υπολογίζεται στους 2,5 μήνες.
– Να μειώσει το διαχειριστικό χρόνο στο λογιστήριο, προσφέροντας ορατότητα όσον αφορά στην επιτυχή παραλαβή των παραστατικών από τους ηλεκτρονικούς της παραλήπτες (Proof of Receipt).
– Να επεκτείνει με ευκολία το δίκτυο ηλεκτρονικών παραληπτών, με λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Tool) μέσα από την εύχρηστη πλατφόρμα της Retail@Link.
– Να αρχειοθετεί ηλεκτρονικά όλα τα παραστατικά σε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης, καθώς επίσης να τα αναζητεί & να τα ανακτά σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
– Να λαμβάνει με ασφάλεια, άμεσα και εύκολα τα παραστατικά των προμηθευτών της από το εξωτερικό.


Όπως δηλώνει ο κ Αλεξόπουλος Γιάννης, Οικονομικός Διευθυντής στην Olympia Electronics: «Εταιρική μας αξία είναι να προσφέρουμε περισσότερα με λιγότερα σε ολόκληρο το οικοσύστημα των συνεργατών μας. Η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link, μας επιτρέπει να μειώνουμε το λειτουργικό μας κόστος, καθώς επίσης να εξασφαλίζουμε ασφάλεια και ταχύτητα τόσο εσωτερικά, στα τμήματα λογιστηρίου, όσο και εξωτερικά στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με τις οποίες διασυνδεόμαστε ηλεκτρονικά & αυτοματοποιημένα.»