Η iStorm βοηθά όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS και να γνωρίσουν τη νέα γλώσσα προγραμματισμού Swift.


istorm logoΔιοργανώνει σε συνεργασία με την iAppsΗellas, διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και για διάρκεια μίας εβδομάδας, ένα νέο κύκλο σεμιναρίων για τη δημιουργία εφαρμογών.


H τελευταία έκδοση 6.0 του Xcode, η ανάπτυξη κοινών (universal) εφαρμογών για iPhone και iPad, η παραμετροποίηση των εφαρμογών για το νέο iOS 8, η μεταφορά εφαρμογών από το iPhone σε iPad και η λειτουργία των iBeacons αλλά και των Push Notifications, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο.


Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται μία εισαγωγική παρουσίαση, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το Xcode, ενώ στις 14, 15, 16 και 17 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται μια 8ωρη Hands-on εκπαίδευση, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και θέλουν να εμβαθύνουν, να ενημερωθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της ανάπτυξης εφαρμογών, μαθαίνοντας για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.


Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (18:00 – 20:00) στην αίθουσα εκπαιδεύσεων του καταστήματος iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου. Η εισαγωγική παρουσίαση παρέχεται δωρεάν, ενώ η 8ωρη εκπαίδευση που ακολουθεί,