Το Oracle OpenWorld 2014 άρχισε χθες 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2014 στο Moscone Center του Σαν Φρανσίσκο.


oracleΤο συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δικτύωση για επαγγελματίες της τεχνολογίας, πελάτες και συνεργάτες της Oracle και θα περιλαμβάνει επίσης ενημέρωση για τη στρατηγική της Oracle και για τα σχέδια εξέλιξης των προϊόντων της.


Ως η εκδήλωση της χρονιάς όσον αφορά στην τεχνολογία και στην καινοτομία, το Oracle OpenWorld συγκεντρώνει περισσότερους από 60.000 συμμετέχοντες από 145 χώρες. Στελέχη και πελάτες της Oracle θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την πορεία της τεχνολογίας, από το περιβάλλον cloud και την εμπειρία των πελατών, μέχρι τα μεγάλα σύνολα δεδομένων (big data) και τα engineered συστήματα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η σύγχρονη επιχείρηση – σήμερα και στο μέλλον.


Ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, θα δώσει το έναυσμα για μια εβδομάδα γεμάτη με συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της Oracle, όπως ο CEO Mark Hurd, οι Executive Vice Presidents Thomas Kurian και John Fowler και ο Chief Corporate Architect Edward Screven. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν επίσης πελάτες της Oracle, όπως οι dunnhumby, Intel, P&G, Walgreens και Xerox, οι οποίοι θα μοιραστούν τα επιτυχημένα παραδείγματα των εταιρειών τους.


Tο φετινό Oracle OpenWorld θα έχει εννέα «Κεντρικούς» παράλληλους τομείς που θα εστιάσουν στα εξής:
– Μεγάλα σύνολα δεδομένων (Big Data)
– Engineered συστήματα
– Σχεδιασμός επιχειρησιακών πόρων (ERP)
– Διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM)
– MySQL
– Oracle PartnerNetwork (OPN)
– Εμπειρία πελατών (CX) — για στελέχη marketing, διευθυντές εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων, μέχρι διευθυντές κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικού εμπορίου
– Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM)
– Επιμέρους κλάδοι — από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, μέχρι τις τηλεπικοινωνίες και το δημόσιο τομέα


Παράλληλα με το Oracle OpenWorld θα πραγματοποιηθεί το JavaOne, το πιο περιεκτικό συνέδριο στον κόσμο για προγραμματιστές Java. Το συνέδριο συγκεντρώνει ειδικούς και οπαδούς της Java για μια εκπληκτική εβδομάδα με δραστηριότητες εκμάθησης και δικτύωσης, εστιασμένες αποκλειστικά σε οτιδήποτε αφορά τη Java. Το JavaOne διοργανώνεται μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2014 στο Hilton του Σαν Φρανσίσκο.