Την πρώτη θέση ανακοίνωσε ότι κατέκτησε η Canon για τις πολυλειτουργικές συσκευές γραφείου κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου 2014.


canon_logoΗ Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος του τομέα Business Imaging & Professional Print της Canon στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για το 2ο τρίμηνο του 2014 στο σύνολο των ασπρόμαυρων & έγχρωμων πολυλειτουργικών μηχανημάτων γραφείου (MFDs), με μερίδιο αγοράς 23,8 %.


Ειδικότερα, η Canon αναπτύχθηκε εντυπωσιακά στις ασπρόμαυρες πολυλειτουργικές συσκευές γραφείου, κατακτώντας την 1η θέση, ενδυναμώνοντας το μερίδιό της από 17,3% πέρυσι, σε 28,8% το φετινό 2ο τρίμηνο. Όσον αφορά στα έγχρωμα πολυλειτουργικά συστήματα γραφείου, η Canon πέτυχε αύξηση πωλήσεων 31%, με παράλληλη ανάπτυξη του μεριδίου της σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.


Η κατάκτηση της πρώτης θέσης, επιτεύχθηκε εξίσου και στις δύο κατηγορίες Α3 & Α4 ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών, από 14% πέρυσι σε 27% φέτος στα Α3 και αντιστοίχως για τα Α4, από 23,8% πέρσι σε 31% το φετινό 2ο τρίμηνο.


Με την εξαιρετική επιτυχία του 2ου τριμήνου, η Canon κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τις πωλήσεις των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών στο πρώτο εξάμηνο του έτους και παράλληλα να επιτύχει αύξηση κατά 28% των πωλήσεων στα έγχρωμα συστήματα γραφείου την ίδια περίοδο.


Ο κ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής του τομέα Business Imaging & Professional Print της Intersys δήλωσε σχετικά: «Η βαθιά και διαχρονική σχέση με τους πελάτες μας σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, μας βοηθά να βρισκόμαστε πάντοτε στις πρώτες θέσεις της αγοράς. Η σημαντική αύξηση των πωλήσεών μας σε όλες τις κατηγορίες των πολυλειτουργικών μηχανημάτων, ενισχύουν την περαιτέρω διείσδυση της Canon και επιβραβεύουν τη συλλογική προσπάθεια της Intersys προς αυτή την κατεύθυνση».