Συμφωνία υπέγραψε η hellas online με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


HOL logo 2010H hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) ειδικά για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (Internet, Metro Ethernet, SDH, MPLS) σε εταιρείες στις οποίες ο ΔΑΑ παρέχει αποκλειστικά Data Center υπηρεσίες και επιλέγουν την hellas online ως πάροχο.


Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διασύνδεσης όπως μισθωμένα κυκλώματα μέσω δικτύου οπτικής ίνας με τεχνολογία Ethernet & SDH, ιδιωτικά εικονικά δίκτυα (VPN MPLS), αλλά και εγγυημένη πρόσβαση στο internet. Σκοπός και των δύο εταιρειών είναι η διασφάλιση εναλλακτικών επιλογών για τους πελάτες με υψηλού επιπέδου ποιότητας και αξιοπιστίας παρεχόμενες υπηρεσίες διασύνδεσης, καθώς και η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών Data Center που προσφέρει ο ΔΑΑ στους πελάτες του.