Η Intersys ενδυναμώνει την ομάδα διοίκησης με ένα νέο στέλεχος στην Οικονομική Διεύθυνση και εκλέγει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


INTERSYS_logoΗ Intersys A.E., αντιπρόσωπος των οίκων Canon, Océ, Pioneer, Olympus, Haier, TomTom, Hisense, Telefunken και NEC Display Solutions στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει την ένταξη του κ. Παπανικολάου Δημήτρη, οικονομικού στελέχους με υψηλή εξειδίκευση, στο στελεχιακό δυναμικό της. Ο κ. Παπανικολάου έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα που δραστηριοποιούνται σε πολυεθνικό περιβάλλον και αναλαμβάνει την Οικονομική Διεύθυνση της Intersys.


Επιπροσθέτως, ο κ. Παπανικολάου θα συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Intersys. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:


Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Νικόλαος Παπανδρέου
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Ζήβας
Διευθύνουσα Σύμβουλος: Ελένη Παπανδρέου
Μέλος: Δημήτριος Παπανικολάου


Η κ. Ελένη Παπανδρέου δήλωσε σχετικά: «Με την κρίση να διανύει τον έκτο συνεχόμενο χρόνο και την ανάπτυξη να μην έχει ακόμη κάνει αισθητή την παρουσία της ούτε στην εγχώρια, ούτε στην Ευρωπαϊκή Οικονομία, η Intersys συνεχίζει να απαντά δυναμικά και αποφασιστικά στις νέες προσκλήσεις. Οι επιλογές που έκανε το 2012 τόσο σε νέες αγορές όσο και σε στελεχιακό δυναμικό αποφέρουν καρπούς με αυξανόμενο ρυθμό. Επίσης, εξακολουθούν να αποτελούν πρώτης προτεραιότητας στόχοι η αυστηρή διαχείριση κόστους και η διατήρηση χρηματοοικονομικής σταθερότητας, που σε συνδυασμό με την οργανωτική προετοιμασία για την ανάπτυξη η οποία αναμένεται μεσοπρόθεσμα, είναι ο ασφαλέστερος επιχειρηματικός δρόμος αυτές τις δύσκολες εποχές. Η παρουσία του κ. Παπανικολάου θα μας βοηθήσει να τον ακολουθήσουμε με επιτυχία».