Το Cyber Security Pro, η λύση της ESET για ασφάλεια των Mac, χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικό προϊόν από τις δοκιμές ασφάλειας του AV-Comparatives «Mac Security Test and Review 2014».


Eset logo 2012Οι δοκιμές του οργανισμού αφορούσαν την ανίχνευση επιθέσεων σε πολλαπλές πλατφόρμες (cross-platform malware).


Μεταξύ άλλων, το AV-Comparatives εξέτασε τις ειδοποιήσεις malware και phishing alerts των λογισμικών ασφαλείας για Mac, καταλήγοντας, σε ότι αφορά τη λύση της ESET, στα εξής συμπεράσματα:


«Το ESET Cyber Security Pro προσφέρει εξαιρετική προστασία από το κακόβουλο λογισμικό, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας. Το κύριο παράθυρο του προγράμματος καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες και πληροφορίες, με την ύπαρξη ελάχιστων ειδοποιήσεων. Υποδειγματικές είναι οι βοηθητικές λειτουργίες. Η ESET πέτυχε άριστες επιδόσεις στις δοκιμές malware, εντοπίζοντας όλα τα δείγματα κακόβουλου λογισμικού για Mac, ενώ παράλληλα αντιμετώπισε και δείγματα που προορίζονται για Windows.»


«Είμαστε περήφανοι που οι επιδόσεις του ESET Cyber Securit