Η BenQ παρουσιάζει τον W1070+, ένα νέο projector οικιακής ψυχαγωγίας με ακόμα περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας και βελτιωμένο ήχο, διάδοχο του επιτυχημένου μοντέλου W1070.


benq-w10701Το νέο μοντέλο W1070+ αποδίδει ανάλυση Full HD (1920 x 1080), με φωτεινότητα 2.200 ANSI Lumens και προσφέρει νέες δυνατότητες ασύρματης μεταφοράς δεδομένων με τον προαιρετικό εξοπλισμό WFHD kit (Ασύρματο Full HD).


Με εμβέλεια πάνω από 20 μέτρα και χρόνο καθυστέρησης μικρότερο από 1ms, το WFHD kit παρέχει εξαιρετικές συνθήκες, χωρίς καλώδια σύνδεσης, για τους φανατικούς των ταινιών και των online παιχνιδιών.


Ο W1070+ είναι εξοπλισμένος με είσοδο MHL για σύνδεση κινητών τύπου smartphone ή tablet μέσω καλωδίου MHL. Περιεχόμενο, όπως βιντεοκλίπ ή φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν πια σε μεγάλες διαστάσεις. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης προσαρμογέα (dongle) MiraCast που λαμβάνει ασύρματα το περιεχόμενο μιας συμβατής συσκευής και το εμφανίζει στην επιφάνεια προβολής.


Άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν το νέο μοντέλο ξεχωριστό είναι:
– το ενσωματωμένο υψηλής ποιότητας ηχείο 10W, με βελτιωμένο ήχο ιδιαίτερα εμφανή στην περιοχή των μπάσων
– οι λειτουργίες μετατόπισης φακού και η διδιάστατη διόρθωση τραπεζοειδούς που εξασφαλίζουν βέλτιστες αναλογίες διαστάσεων προβολής.


Ο projector BenQ W1070+ είναι άμεσα διαθέσιμος στο δίκτυο συνεργατών της CPI.