Τη λύση Premium HRM – Human Resources Management System, της Data Communication επέλεξε η αλυσίδα καταστημάτων MIKEL ΚΑΦΕ Α.Ε.


Data_CommunicationΗ ΜΙΚΕΛ ΚΑΦΕ Α.Ε. αποτελεί μια εταιρεία καφέ με ασυναγώνιστη φήμη για την τελειότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών που προσφέρει. Ξεκίνησε την πορεία της από τη Λάρισα το 2008 και έχοντας αναγάγει την ευχάριστη συνήθεια του καφέ σε επιστήμη σημείωσε ραγδαία ανάπτυξη με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


Με την εγκατάσταση του Premium HRM η ΜΙΚΕΛ ΚΑΦΕ Α.Ε. εξασφαλίζει απόλυτη ευκολία και ευελιξία στη διαχείριση θεμάτων σχετικά με το Ανθρώπινο Δυναμικό της, με πλήρη συμβατότητα προς την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, με την παραμετροποίηση της εφαρμογής στις σύνθετες και εξειδικευμένες της ανάγκες, η γνωστή αλυσίδα καφέ εκμεταλλεύεται κάθε δυνατότητα ολοκληρωμένης παρακολούθησης όλων των στοιχείων που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων της.


Σημειώνεται πως την υλοποίηση και συντήρηση του έργου ανέλαβε η Editsoft (Δημήτρης Ολύμπιος), πιστοποιημένος συνεργάτης της Data Communication στην Λάρισα.