Σύμφωνα με την IDC, οι οργανισμοί εμπιστεύονται τις τεχνολογίες Big Data analytics της SAS για να οδηγηθούν στην επιτυχία.


SAS2Η SAS διατηρεί την επιβλητική ηγετική της θέση στην αγορά προηγμένων και προγνωστικών analytics, σύμφωνα με την έκθεση της IDC, «Worldwide Advanced and Predictive Analytics Software 2014–2018 Forecast and 2013 Vendor Shares». Από 1997, όταν η IDC ξεκίνησε να παρακολουθεί τον κλάδο των προηγμένων analytics, η SAS κατέχει την ανώτερη θέση, κάτι που επιβεβαιώνει την αδιάκοπη ανάπτυξη της εταιρείας.


Η IDC χαρακτήρισε τη SAS ως τον κορυφαίο προμηθευτή, με μερίδιο αγοράς 35,4 τοις εκατό στην αγορά των προηγμένων και προγνωστικών analytics το 2013, μεγαλύτερο, δηλαδή, από το διπλάσιο των κοντινών ανταγωνιστών της. Επιπλέον, η έκθεση της IDC κατέταξε τη SAS μεταξύ των πέντε κορυφαίων παρόχων που παρουσιάζουν τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στα προηγμένα και προγνωστικά analytics.


«Τα αποτελέσματα της έρευνας της IDC αντανακλούν τόσο το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της SAS σε λύσεις analytics, όσο και την αφοσίωση της στην εξυπηρέτηση των πελατών της», δήλωσε ο Jim Davis, SAS Senior Vice President και Chief Marketing Officer της SAS.


«Κάθε οργανισμός μπορεί να επωφεληθεί από την ανάλυση των μεγάλων δεδομένων –Big Data-,» είπε ο Davis . «Οι λύσεις analytics μας, ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις με αμέτρητες γνώσεις σχετικά με το πώς να προβλέψουν την απάτη, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών και να μειώσουν τα κόστη τους, και