H Forthnet, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, προχώρησε στην ανανέωση και στην αναβάθμιση των λειτουργιών της εφαρμογής e-bill.


forthnet nova logo 2014Τώρα, οι χρήστες της εφαρμογής e-bill της Forthnet μπορούν με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο, να έχουν άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς τους κάθε στιγμή και να προβαίνουν σε online εξόφληση.


Η νέα εφαρμογή e-bill είναι πιο φιλική και εύχρηστη, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά από χρηστικές λειτουργίες, όπως:
– Συνοπτική ανάλυση του τρέχοντος λογαριασμού, με γραφική απεικόνιση της τρέχουσας χρέωσης και του δωρεάν υπολοίπου χρόνου ομιλίας.
– Ενημέρωση για την έκδοση νέου λογαριασμού και τον κωδικό πληρωμής, μέσω email και sms.
– On line εξόφληση λογαριασμού, με τη χρήση τραπεζικών καρτών Μaster Card και Visa.
– Ιστορικό πληρωμών με αναλυτική καταγραφή των λογαριασμών, της ημερομηνίας λήξης, του τρέχοντος υπολοίπου και του σταδίου εξόφλησης.


Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε σε επανασχεδιασμό της login area και της home-page, ακολουθώντας τις λιτές και καθαρές γραμμές της εταιρικής ταυτότητας, με στόχο τη δημιουργία μίας εφαρμογής με άμεση και σαφή πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες.


Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της υπηρεσίας e-bill, μπορούν να κάνουν Login στη σελίδα www.forthnet.gr/e-bill και να περιηγηθούν στη νέα εφαρμογή.


Οι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet Broadband και Nova 3Play που επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία e-bill, μπορούν να καλέσουν στο 13831 ή να επισκεφθούν ένα Κατάστημα Forthnet.