Η εταιρεία Orthology Ltd, επίσημος διανομέας GFI προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ενσωμάτωση της λειτουργίας Web Protection στην πλατφόρμα GFI MAX.


orthologyltd-57159-Orthology-New-LogoΠρόκειται για λειτουργία που βασίζεται στο βραβευμένο εργαλείο GFI WebMonitor της GFI Software, το οποίο επιτρέπει την προστασία του δικτύου από web-based απειλές, την επιβολή εταιρικών πολιτικών περιήγησης στο διαδίκτυο και την παρακολούθηση του εύρους ζώνης. Οι νέες δυνατότητες συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της απόδοσης του δικτύου, προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια στο διαδίκτυο και φιλτράρισμα των ιστοσελίδων μέσω μίας εναίας κονσόλας.


Μερικά από τα χαρακτηριστικά του GFI MAX Web Protection έχουν ως ακολούθως:
Web Security: προστατεύει από την τυχαία επίσκεψη των χρηστών σε κακόβουλους δικτυακούς τόπους που φιλοξενούν malware, spyware, adware, botnets και spam, καθώς και ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν επιθέσεις phishing.
Web Filtering: διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν παραγωγικοί, επιβάλοντας πολιτικές περιήγησης στο διαδίκτυο, μέσω χρήσης whitelists και blacklists, τις οποίες συμπληρώνει το φιλτράρισμα βάση κατηγορίας της ιστοσελίδας. Επιπλέον, οι πολιτικές περιήγησης επιτρέπουν την προστασία των πελατών από τη νομική ευθύνη και μειώνουν τον κινδύνο παραβίασης της ασφάλειας μέσω των προληπτικών ελέγχων πρόσβασης στο Internet.
Παρακολούθηση Bandwidth: οι MSP’s ειδοποιούνται αυτόματα όταν υπάρχει υπερβολική δραστηριότητα του bandwidth στο δίκτυο του πελάτη, έτσι ώστε να μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία, πριν διαταραχθούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η δραστηριότητα στο διαδίκτυο μπορεί επίσης να φιλτράρεται ανά μέρα, κατηγορία και URL για να αποκαλύψει τάσεις και παρατυπίες που μπορεί να επηρεάζουν την παραγωγικότητα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WebProtection παρακαλώ επισκεφθείτε το link http://www.gfimax.com/remote-management/web-protection


Για να αξιολογήσετε την πλήρη πλατφόρμα GFI MAX, παρακαλώ επισκεφθείτε το link όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες: http://www.gfimax.com/trial/remote-management/en/