Tο 1ο TEDxMonemvasia διοργανώνεται στη Μονεμβασιά η οποία θα υποδεχθεί στις 27 Ιουλίου ένα φορέα καινοτομίας και προοδευτικής αλλαγής.


tedx monemvasiaΤο πρώτο TEDxMonemvasia θα φιλοξενηθεί μόλις 800 μέτρα από την Πύλη του Κάστρου, στο ξενοδοχείο Λαζαρέτο, όπου σημαντικές προσωπικότητες θα εμπνεύσουν με τις ιδέες, τα επιτεύγματα, αλλά και το όραμα τους.


Το TEDxMonemvasia στο πλαίσιο μιας μεταβατικής περιόδου καλεί το καθένα μας να επανακτήσει την ταυτότητα του. Ως κεντρικό μήνυμα το “Reclaim your Identity” υπόσχεται να μοιραστεί ιδέες ανθρώπων που τόλμησαν να δημιουργήσουν και να πετύχουν μια αλλαγή. Ενεργοί πολίτες, συγγραφείς, επιχειρηματίες, ερευνητές θα αφήσουν το στίγμα τους σε μια προσπάθεια μετάδοσης δημιουργικών πρακτικών, προσφέροντας απλόχερα ευκαιρίες εξελίξεις και ένα νέο πρότυπο ζωής.


Οι ομιλητές:
– Παύλος Ευμορφίδης- Ιδρυτής & Πρόεδρος της COCO-MAT
– Φραγκίσκος Καρέλας- Ιδρυτής & Εμπνευστής της “Ευμέλειας”
– Χριστίνα Στριμπάκου- Εμπνευστής του Ελαιόλαδου “LIA”
– Παναγιώτης Καραμπίνης- Διοργανωτής του TEDxKalamata
– Κατερίνα Πραματάρη- Επίκουρη Καθηγήτρια Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)
– Σταύρος Τσομπανίδης- Ιδρυτής της Phee
– Χάρις Καλλιγά- Ιστορικός, Αρχιτέκτονας, Συγγραφέας


Η Μονεμβασιά μετατρέπεται σε έναν τόπο που ενισχύει το πάθος για δημιουργία, την καινοτομία, την επιμονή για γόνιμη αλλαγή αλλά και την ανάδειξη μια βαθύτερης κουλτούρας. Το πρώτο TEDxMonemvasia ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 27 Ιουλίου και να καλωσορίσει ιδέες και ανθρώπους ικανούς να αλλάξουν τον κόσμο!


Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30μμ.


Μεγάλος χορηγός είναι η Wind και χορηγός το Ξενοδοχείο Λαζαρέτο. Υποστηρικτές οι Δήμος Μονεμβάσιας, holy, Οίκος Αδαμαντίνα, Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. και τα ξενοδοχεία Μαλβάζια, Θεοφανώ και Ακταίον.


Περισσότερες πληροφορίες για το TEDxMonemvasia μπορείτε να βρείτε στο www.tedxmonemvasia.com.