H Yuboto Ltd παρουσιάζει την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 σε ανοιχτό workshop, τη νέα υπηρεσία mms+ και την εξέλιξη των εργαλείων mobile marketing.


yuboto mmsH υπηρεσία mms+ που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο mobile marketing, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη επικοινωνία, εφόσον έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει ένα απλό SMS 160 χαρακτήρων, σε μία ολοκληρωμένη Multimedia επικοινωνία στην οποία εμπεριέχονται απεριόριστο κείμενο, streaming video, αρχεία ήχου, φωτογραφίες, links, αρχεία Office, PDFs κλπ.


Το SMS εμπεριέχει εξατομικευμένο ενεργό link το οποίο μεταφέρει τον πελάτη σε landing page η οποία δημιουργείται αυτόματα και συστημικά, την στιγμή που δημιουργείται η καμπάνια.


Το εξατομικευμένο web link δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της ενέργειας σε πραγματικό χρόνο εφόσον εκτός από τις αναφορές παράδοσης των SMS, θα λάβετε και αναλυτικές πληροφορίες για το ποιοι από τους παραλήπτες επισκέφθηκαν την landing page. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσα από το site της Yuboto τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014.


Η παρουσίαση της υπηρεσίας mms+ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 120λεπτου workshop «Τα Σύγχρονα Εργαλεία Mobile Marketing” που θα λάβει χώρα στο κτίριο της OTE Academy (Πέλικα και Σπάρτης 1 Μαρούσι 15122), την Πέμπτη 17/7 και ώρα 14:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ για τη συμμετοχή απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή των συμμετεχόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη θεματολογία του workshop και να δηλώσουν σήμερα την συμμετοχή τους μέσα από τη σελίδα http://yubo.to/prPlus