Η SanDisk παρουσιάζει τη νέα σειρά Extreme PRO SSD, η οποία προσφέρει απόδοση σταθερής αξίας για ανώτερη εμπειρία στον τομέα του ψηφιακού παιχνιδιού.


ssd extreme proΟ παγκόσμιος ηγέτης στις κάρτες μνήμης flash ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα του νέου δίσκου Sandisk Extreme PRO SSD. Ένας δίσκος σχεδιασμένος για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, της τεχνολογίας και των πολυμέσων οι οποίοι απαιτούν την μέγιστη και σταθερή απόδοση από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.


Με ταχύτητες σειριακής ανάγνωσης 550megabytes/second (MB/S) και εγγραφής έως και 520MB/s, ο δίσκος Sandisk Extreme PRO “τρέχει” και “εκτελεί” εφαρμογές δυναμικών γραφικών και παιχνιδιών στο δευτερόλεπτο. Επιπλέον, ο δίσκος Sandisk Extreme PRO προσφέρει χωρητικότητα έως και 1TB-Class για αποθήκευση ακόμα μεγαλύτερων προγραμμάτων, παιχνιδιών και αρχείων με εκπληκτική ταχύτητα φόρτωσης μετατρέποντας οποιονδήποτε υπολογιστή ή κονσόλα σε μια παιχνιδομηχανή υψηλής αξίας.


“Αξιοποιώντας την επιτυχία του βραβευμένου μας Sandisk Extreme II, ο νέος δίσκος Sandisk Extreme PRO, αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της καινοτόμας τεχνολογίας nCache TM PRO που επιτρέπει την 24×7 σταθερή απόδοση και ανταπόκριση” δηλώνει ο Kevin Conley, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της SanDisk. Ο δίσκος Extreme PRO SSD υποστηρίζεται επίσης από 10ετή εγγύηση, παρέχοντας εκτός της εξαίρετη απόδοση, την αξιοπιστία και αξία που αναμένουν όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας και οι επαγγελματίες από την Sandisk.


H τεχνολογία Sandisk nCache PRO χρησιμοποιεί δυο επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης για βέλτιστη ταχύτητα μεταφοράς πολύ μεγάλων αρχείων, πολλαπλών παράλληλων ενεργειών και απίστευτα γρήγορη ανταπόκριση από υπολογιστές, laptops και κονσόλες παιχνιδιών. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον δίσκο Sandisk Extreme PRO να φορτώσει σε έναν υπολογιστή ότι χρειάζονται οι λάτρεις των παιχνιδιών, οι προγραμματιστές, οι επαγγελματίες των media και οι ενθουσιώδεις χρήστες για σταθερή και πραγματική επαγγελματική απόδοση στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.