Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Miss X & Mister X με ένα μεγάλο Xclusive party στο οποίο οι νικητές του διαγωνισμού παρέλαβαν συσκευές Nokia X.


mister xΜε το πιο Xclusive party του καλοκαιριού, το οποίο παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με τη συμμετοχή του Toquel και των Boys & Noise, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Miss X & Mister X. H ενέργεια υλοποιήθηκε μέσω της σελίδας Facebook Nokia Ελλάδας προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν συσκευές Nokia X. Ο διαδραστικός αυτός διαγωνισμός κέρδισε τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων οι οποίοι προτείνοντας φίλους τους και «ανεβάζοντας» φωτογραφίες selfie στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα είχαν τη ευκαιρία να κάνουν δική τους μια συσκευή Nokia X.


Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια καλούσε τους φίλους της σελίδας να προτείνουν ένα φίλο ή φίλη τους ο οποίος να είναι κοινωνικός, διασκεδαστικός, δυναμικός και αξιολάτρευτος, όπως το Nokia X. Ο προτεινόμενος, αφού αποδεχόταν την πρόσκληση, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να ανεβάσει στην ειδική πλατφόρμα την πιο fun selfie φωτογραφία από το gallery του με στόχο να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Οι τρείς πρώτοι της ψηφοφορίας, μαζί με αυτούς που τους πρότειναν, ήταν οι νικητές της ενέργειας κερδίζοντας συσκευές Nokia Χ.


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με το πιο hot Xclusive party του καλοκαιριού στο Bolivar Beach Bar, την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014, με τη συμμετοχή του Toquel και των Boys & Noise. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς ενώ σε αυτή συμμετείχαν αποκλειστικά όσοι είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό καθώς και εκείνοι που τους είχαν προτείνει. Οι τρεις πρώτοι της ψηφοφορίας και εκείνοι που τους πρότειναν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο χώρο VIP, να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες, να παραλάβουν τα δώρα τους και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες μαζί τους. Το party όπως αναμενόταν ήταν εκρηκτικό με τον κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής για περισσότερες από 3 ώρες.


Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου 2014 και διήρκεσε έως τις 28 Ιουνίου 2014.