Η D-Link και η Oktabit γιορτάζουν τα 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ενώ ανακοινώθηκε ότι στα σχέδια της D-Link είναι η εισαγωγή προϊόντων οικιακού αυτοματισμού.


dlink 2014Σε μία ατμοσφαιρική βραδιά δίπλα στην θάλασσα, υψηλόβαθμα στελέχη της D-Link από το εξωτερικό και στελέχη του ελληνικού γραφείου της D-Link και της Oktabit υποδέχτηκαν πλήθος συνεργατών και πελατών των δύο εταιριών για να γιορτάσουν μαζί την επέτειο της επιτυχημένης συνεργασίας. Τις καθιερωμένες ομιλίες ακολούθησε δεξίωση, ενώ τους καλεσμένους περίμεναν και πολλές εκπλήξεις, καθώς οι δύο εταιρίες είχαν ετοιμάσει κλήρωση με πολλά και μεγάλα δώρα.


Από το 2004 που ξεκίνησε η συνεργασία της D-Link με την Oktabit, μία δεκαετία μετά μετρά ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που διαθέτει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές τις καινοτόμες και υψηλής απόδοσης δικτυακές λύσεις D-Link. Η κορυφαία παρουσία καθεμίας από τις δύο εταιρίες στο χώρο της, εξασφάλισε μία επιτυχημένη κοινή πορεία στην ελληνική αγορά, με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των συνεργατών-πελατών.


Σύμφωνα με τον Luigi Salmoiraghi, Sales and Marketing Director Southern Europe & UKI της D-Link: «Η Oktabit στα 10 χρόνια συνεργασίας μας έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην επιτυχημένη πορεία της D-Link στην Ελληνική αγορά. Εύχομαι να διαγράψουμε μία ακόμα επιτυχημένη πορεία στα επόμενα δέκα χρόνια, τώρα που η D-Link εισέρχεται και σε μία νέα αγορά, αυτή του Home Automation. Με προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν δραματικά την καθημερινότητα μας, μπορούμε από κοινού να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και να πετύχουμε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και ανάπτυξη στο κανάλι».


Από την πλευρά της η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της Oktabit σημείωσε :«Πρόθεσή μας είναι να αξιοποιούμε συνεχώς την πολύχρονη εμπειρία στη διανομή επώνυμων λύσεων και να προσφέρουμε ευκαιρίες στους συνεργάτες μας να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και τον κύκλο εργασιών τους. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την πορεία της συνεργασίας μας και πιστεύουμε στην εξίσου επιτυχημένη συνέχιση & διεύρυνσή της».


Η εκδήλωση αποτέλεσε επίσης την ιδανική ευκαιρία να παρουσιαστούν στους παρευρισκόμενους τα μελλοντικά σχέδια της D-Link. Σύμφωνα με τον κ. Luigi Salmoiraghi η ελληνική αγορά σύντομα θα γνωρίσει τα προϊόντα της D-Link για οικιακό αυτοματισμό (home automation). Περιγράφοντας στους συνεργάτες πώς οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις ολοκληρωμένες λύσεις για βελτιωμένη εμπειρία καθημερινής διαβίωσης, διαχειριζόμενοι τον προσωπικό τους χώρο απλά με ένα «κλικ» από το smartphone ή το tablet, ο κ. Luigi Salmoiraghi ευχήθηκε η Oktabit να αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη για τη διάθεση και της νέας προϊοντικής της γκάμας στην ελληνική αγορά.