Η Hotech παρουσιάζει τη Vouliagmeni Bonus, μια «έξυπνη» κάρτα, που δημιουργήθηκε με στόχο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης τοπικών αγορών.


hotech logo 2014Η κάρτα Vouliagmeni Bonus επιβραβεύει κάθε αγορά – συναλλαγή στην τοπική αγορά της Βουλιαγμένης και είναι μια εφαρμογή του πρωτοποριακού Προγράμματος Επιβράβευσης (Loyalty) τύπου «επιστροφής» της υπηρεσίας NFC Retail που ανέπτυξε η Hotech. Το Πρόγραμμα αυτό μπορεί να έχει εφαρμογή σε κάθε τοπική, κλαδική ακόμη και εταιρική αγορά.


Η νέα κάρτα έχει φτιαχτεί με βάση την πρωτοποριακή τεχνολογία NFC (Near Field Communication) «ανέπαφων» (Contactless) συναλλαγών και συνδυάζει ταχύτητα, ασφάλεια και ακρίβεια κάνοντας χρήση κινητών συσκευών (smartphones και tablets) καθώς και μιάς πλήρους web εφαρμογής πληροφόρησης των Μελών του Προγράμματος και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.


Η κάρτα Vouliagmeni Bonus δημιουργήθηκε για να κερδίζει περισσότερα ο καταναλωτής, αλλά και η επιχείρηση, καθώς δίνει bonus για κάθε ευρώ συναλλαγής σε ένα δίκτυο ανεξάρτητων και διαφορετικών καταστημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα από την περιοχή της Βουλιαγμένης. Με τη νέα, γεμάτη προνόμια κάρτα, πολλές επιχειρήσεις (εστιατόρια, café, club κ.ά.) περιμένουν να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές με ένα μοναδικό πρόγραμμα επιστροφής, κάνοντας έτσι κάθε σας έξοδο στη Βουλιαγμένη να «αξίζει» περισσότερα!


Με κάθε χρήση της κάρτας σε μία από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Βουλιαγμένης, κερδίζονται πόντοι σύμφωνα με το ποσοστό % Bonus που παρέχει κάθε Επιχείρηση στο ποσό που δαπανάται, χωρίς περιορισμούς και χωρίς ελάχιστο όριο κατανάλωσης.


Τους κερδισμένους πόντους ο κάτοχος μπορεί να τους εξαργυρώσει σε κάθε επόμενη συναλλαγή, στην ίδια ή σε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση, με την αναλογία 1 πόντος = 1 ευρώ. Μετά από κάθε συναλλαγή ο κάτοχος ενημερώνεται, αυτόματα στο κινητό του με SMS, για τους πόντους που αποκτήθηκαν και το υπόλοιπο πόντων της κάρτας.


Κάθε Μέλος μπορεί, μέσω του www.vouliagmenibonus.gr, να ελέγχει το ιστορικό των συναλλαγών και των Πόντων που έχει συγκεντρώσει ή εξαργυρώσει.