Θα θέλατε να ενισχύσετε τις εφαρμογές σας για να πετύχουν ταχεία απόκριση συναλλαγών, με εξαιρετικά χαμηλά χρόνο απόκρισης, μετρημένο σε micro-seconds αντι για mili-seconds;


EMC_Logo_110713Ή κρίνετε ίσως πιο σημαντική μια διασύνδεση που ανταποκρίνεται πλήρως σε υψηλό ρυθμό πληροφοριών και ανταποκρίνεται με επιτυχία σε απρόσμενα υψηλους ρυθμούς (IOPS);


Δεν χρειάζεται να διαλέξετε, γιατί αναπτύξαμε ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων με αποθηκευτικά μέσα που βασίζονται στη χρήση μνημών flash, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις όλων των πελατών μας. Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνογνωσία της EMC σε συνδυασμό με το σχεδιασμό «έξυπνων» προϊόντων, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε μια αρχιτεκτονική αποθηκευτικών μέσων με βάση μνήμες flash στο πλαίσιο του προϋπολογισμού σας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος κτήσης κατά τη διάρκεια ζωής μιας εφαρμογής.


Οι πελάτες που αναπτύσσουν βάσεις δεδομένων, όπως Microsoft SQL Server, με βάση τη δική μας τεχνολογία flash, έχουν επιτύχει τετραπλάσια βελτίωση των αποδόσεων. Εφαρμογές της Oracle που χρησιμοποιούν αποθηκευτικά μέσα της EMC βασισμένα σε μνήμες flash έχουν εμφανίσει κατά 79% μείωση στο μέσο χρόνο απόκρισης συναλλαγών.


Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EMC για να μάθετε πώς μπορείτε να ικανοποιήσετε την τεράστια ανάγκη των χρηστών σας για βελτίωση των αποδόσεων, χρησιμοποιώντας το χαρτοφυλάκιο μνημών flash της EMC.