Μία νέα σημαντική συνεργασία ξεκίνησε η e-value με τον ΟΠΑΠ, για την πλήρη τηλεφωνική και online υποστήριξη των παικτών της νέας πλατφόρμας pamestoixima.gr.


opap_logoΗ e-value ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που είχε θέσει ο ΟΠΑΠ, για την έγκαιρη έναρξη λειτουργίας της εξυπηρέτησης των παικτών του pamestoixima.gr, ενόψει και της έναρξης του Μουντιάλ.


Ο αριθμός που έχει διαθέσει ο ΟΠΑΠ για την υποστήριξη των παικτών, και τον οποίο εξυπηρετεί αποκλειστικά η e-value, είναι το 210-2222222. H e-value θα παρέχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, αξιοποιώντας τόσο την τεχνογνωσία, όσο και την μακρά εμπειρία της στην εξυπηρέτηση πελατών.


H e-value, μέλος του Ομίλου Εταιρειών COSMOTE, δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 1999 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center. Με πάνω από 2.500 εξειδικευμένους agents και λειτουργώντας απρόσκοπτα, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο, η e-value προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών Contact Center (Ανάπτυξη πωλήσεων, Εξυπηρέτηση πελατών, Είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, Διατήρηση & Ανάπτυξη πελατολογίου), προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στην Ξάνθη, συνολικής έκτασης περίπου 10.000 τμ.