H UNIFY Εταιρικές Τηλεπικοινωνίες συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.


unify logoΜε αφορμή την 50η επέτειο από την ίδρυσή της στην Ελλάδα και την μεταστέγασή της σε νέο κτήριο, η UNIFY Ελλάδος φιλοξένησε πρόσφατα στην Αθήνα το Διοικητικό Συμβούλιο της μητρικής εταιρείας ενώ, παράλληλα, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στο χώρο των νέων γραφείων της, για τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της.


Η UNIFY Ελλάδος είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ανάπτυξης λογισμικού της UNIFY στον κόσμο, και απασχολεί 300 περίπου νέους Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς λογισμικού.


Το όνομα Unify υποδηλώνει άμεσα το στόχο της Εταιρείας: να παρέχει στις εταιρείες και οργανισμούς τα εργαλεία επικοινωνίας που είναι απαραίτητα για ουσιαστική και λειτουργική επικοινωνία ενοποιώντας δίκτυα, πλατφόρμες και μέσα.


Παρών στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια στην Ελλάδα ήταν ο CEO του Ομίλου UNIFY, Dean Douglas καθώς και άλλα μέλη της Διοικητικής ομάδας της εταιρείας, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστης Χατζηδάκης. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της UNIFY Ελλάδος, Γιώργος Φενδάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή γιορτή, έχει μεγάλη συμβολική και συναισθηματική αξία για μας – ιδιαίτερα όμως γιατί αποδείξαμε στην πράξη ότι, σε μια θεωρητικά μικρή χώρα, όπως η Ελλάδα, μπορεί να κτισθεί και να εξελιχθεί ένας πυρήνας παραγωγής τεχνολογίας με παγκόσμια εμβέλεια.»


Λίγα λόγια για την Unify
Η Unify—πρώην Siemens Enterprise Communications—είναι κορυφαία εταιρεία λογισμικού επικοινωνιών και υπηρεσιών. Οι λύσεις μας ενοποιούν πολλαπλά δίκτυα, συσκευές και εφαρμογές σε μια ενιαία πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν, εύκολα, υψηλής σημασίας και πλούσια σε περιεχόμενο, πληροφορία. Το αποτέλεσμα είναι η ριζική μεταμόρφωση του τρόπου επικοινωνίας των επιχειρήσεων και της συνεργασίας των ανθρώπων τους, έτσι ώστε να μεγιστοποιούνται η ομαδική προσπάθεια και η ενεργή συμμετοχή και να επιτυγχάνονται υψηλές επιδόσεις. Προϊόν του τεχνολογικού DNA της Siemens AG, η Unify χτίζει πάνω σε αυτή την κληρονομιά δημιουργίας αξιόπιστων προϊόντων, καινοτομίας, ανοιχτών προτύπων και ασφάλειας ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνιών για περίπου 75% των εταιρειών του Global 500. Η Unify είναι μια κοινοπραξία των The Gores Group και Siemens AG.