Το «24: Live Another Day» κάνει πρεμιέρα στη Nova, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, από τις 6 Μαΐου, καθώς ο πράκτορας Jack Bauer επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX.


24:  LIVE ANOTHER DAY:  Mary Lynn Rajskub as Chloe O'Brian.  24:  LIVE ANOTHER DAY is set to premiere Monday, May 5 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX.  ©2014 Fox Broadcasting Co.  Cr:  Christopher Raphael/FOXΠοιος είπε ότι ο Jack Bauer ξόφλησε; Το νέο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς «24» έρχεται στη Nova, αποκλειστικά μέσα από την οθόνη του FOX, με διπλό επεισόδιο το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου στις 07:15, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την πρεμιέρα στην Αμερική. Ο απόλυτος Αμερικανός πράκτορας, τον οποίο ερμηνεύει γι ακόμα μια φορά ο Kiefer Sutherland, επιστρέφει στην ενεργό δράση με το ολοκαίνουριο «24: Live Another Day» και παλεύει ενάντια στον χρόνο για να ξεσκεπάσει καινούριες συνωμοσίες και να εμποδίσει νέες απειλές.


Η σειρά είναι γυρισμένη στο Λονδίνο και ακολουθεί τον Jack Bauer ο οποίος πριν 4 χρόνια, είχε κριθεί ένοχος. Φυγόδικος και εξόριστος στο Λονδίνο, δεν θα διστάσει να ρισκάρει τη ζωή του και την ελευθερία του για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή. Ο επικεφαλής της CIA Steve Navarro (Benjamin Bratt) ηγείται των ερευνών για την αναζήτηση του Jack Bauer, ενώ την ομάδα του συμπληρώνουν οι πράκτορες Kate Morgan (Yvonne Strahovski), Jordan Reed (Giles Matthey) και Erik Ritter (Gbenga Akinnagbe).


Από τον πρώτο κύκλο προβολή της, η σειρά «24» έχει προταθεί για συνολικά 73 βραβεία Emmy και το 2006 κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Δραματικής Σειράς». Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 07:15, ταυτόχρονα με την προβολή τους στην Αμερική και σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 22:20. Επιπλέον, το Σάββατο 3/5 στις 21:00, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν στο FOX μια ημίωρη εκπομπή με τίτλο «Jack Is Back», με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και παρασκηνιακά νέα.