Electronet & L’Oreal Hellas βραβεύτηκαν στα Sales Excellence Awards 2014, για την αξιοποίηση των Entersoft Mobile® εφαρμογών.


electronet awardΣε μια εντυπωσιακή τελετή βραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές πωλήσεων την Πέμπτη 27/3/2014 στα πλαίσια των Sales Excellence Awards, τα οποία είναι μία πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά.


Για την Entersoft ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά καθώς βραβεύτηκαν δύο πελάτες της για την αξιοποίηση των Entersoft Mobile® επιχειρηματικών εφαρμογών της.


Αναλυτικότερα η εταιρεία Electronet για τα καταστήματά της στο Ηράκλειο Κρήτης, «Electronet Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης» απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Κατάστημα για την αξιοποίηση της εφαρμογής Entersoft Mobile® Retail Sales Assistant. Η εφαρμογή έχει συμβάλλει στην βελτιωμένη εμπειρία των καταναλωτών, στις καθημερινές διαδικασίες πωλήσεων αλλά και στη αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.


Το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Τεχνολογίες Πωλήσεων απονεμήθηκε στην L’OREAL Hellas και στα τμήματα πωλήσεων του κλάδου καταναλωτικών προϊόντων και του κλάδου δερμοκαλλυντικών, για την αξιοποίηση των εφαρμογών Entersoft Mobile® Sales Force Automation & Entersoft Mobile® Merchandising στις λειτουργίες των field πωλήσεων. Οι Entersoft Mobile® εφαρμογές είναι το μοναδικό εργαλείο δουλειάς για το σύνολο των στελεχών πωλήσεων των τμημάτων αυτών, έχοντας αποφέρει σημαντική βελτίωση στο χρόνο ολοκλήρωσης των καθημερινών εργασιών και στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου τους.


O κ. Τάσος Πατσιλινάκος, Εμπορικός Διευθυντής του Internet-Mobile-Cloud Division της Entersoft δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν οι πελάτες μας για την αξιοποίηση των Entersoft Mobile λύσεων. Από τη μια μεριά η ελληνική εταιρεία Electronet για τα καταστήματά της στο Ηράκλειο Κρήτης για τις B2C ανάγκες τους και από την άλλη μια πολυεθνική εταιρεία, L’OREAL Hellas για τις B2B field δραστηριότητες της, εμπιστεύτηκαν τις Mobile λύσεις της Entersoft και διακρίθηκαν για τη χρήση τους. Για εμάς τα βραβεία αυτά αποτελούν μια διαπίστευση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ευελιξίας των λύσεων που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας.