Η εταιρεία STARAY κατασκευάζει συστήματα φωτισμού LASER, PARLED και LED μεγάλης γκάμας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.


starayΑπεικονίζουν σχέδια προβάλλουν λογότυπα και animation και δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα!


Είναι σχεδιασμένα για υποστηρίξουν ένα ευρύ φάσμα των παραγωγών, που απαιτούν οικονομικές λύσεις και που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου και τις σκληρές συνθήκες λειτουργίας


Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα από οικονομικά φωτιστικά για πάρτυ και προσωπική χρήση έως και τα επαγγελματικά laser για shows.


Τα σύγχρονα φωτιστικά effects laser χρησιμοποιούν διόδους, έχουν μικρό μέγεθος, πολύ χαμηλή κατανάλωση και δεν απαιτούν ειδικές εξωτερικές μονάδες ψύξης.


Χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες:
α. τα κλασσικά τύπου “scanner” όπου η φωτεινή δέσμη laser κατευθύνεται μέσω δύο κινούμενων πρίσματων υψηλής ταχύτητας, με αποτέλεσμα την παραγωγή γεωμετρικών σχεδίων και animations.
β. τα τύπου “grating” όπου μέσω ενός ειδικού φίλτρου η φωτεινή δέσμη laser διαθλάται σε πολλαπλές δέσμες δημιουργώντας ένα απλό, αλλά παράλληλα εντυπωσιακό effect, όπου μια μόνο συσκευή μπορεί να γεμίσει με πολυάριθμες ακτίνες όλο τον χώρο.


Μπορείτε να τα βρείτε στο www.bonstudio.gr.