Κορυφαίες Ultra HD Digital Signage λύσεις από την LG στην έκθεση ISE 2014 για εμπορικές εφαρμογές, καθώς και καινούρια μοντέλα Smart Hotel TVs.


lG ISE 2014Στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE) 2014, η οποία διοργανώνεται από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει μια σειρά εντυπωσιακές οθόνες επαγγελματικής χρήσης (B2B). Η ISE 2014 αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση παγκοσμίως, στους κλάδους του Digital Signage (ψηφιακή σήμανση), των επαγγελματικών συστημάτων ήχου και των συστημάτων επεξεργασίας εικόνας. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα νεότερα προϊόντα της εταιρείας, όπως οι Large Screen ULTRA HD Digital Signage λύσεις, Video Wall με το μικρότερο πάχος πλαισίου παγκοσμίως (bezel-to-bezel) καθώς και Smart Hotel TV με υπηρεσίες από τη νέα πλατφόρμα webOS.


«Η ISE αποτελεί το ιδανικό μέρος για να αναδειχθεί η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της LG,» δήλωσε ο Ki-wan Kim, Executive Vice President της LG Home Entertainment Overseas Sales & Marketing Group. «Η ισχυρή παρουσία μας στη φετινή ISE περιλαμβάνει προϊόντα και τεχνολογίες επόμενης γενιάς. Καθώς η αγορά των οθονών επαγγελματικής χρήσης αναπτύσσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό, εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να διευρύνουμε το μερίδιό μας, τόσο στην Ευρωπαϊκή, όσο και στην παγκόσμια αγορά».


Large Screen ULTRA HD Digital signage λύσεις
Ιδανική για εμπορικά καταστήματα, η εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων LG ULTRA HD Digital Signage οθόνη των 105 ιντσών, μπορεί να αποδώσει εντυπωσιακές εικόνες προϊόντων και ανθρώπων σε κανονική διάσταση. Στην πιο αναβαθμισμένη έκδοσή του, το μοντέλο αυτό της LG έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια τυπική οθόνη Full HD, γεγονός που εγγυάται εξαιρετική ευκρίνεια και απίστευτη απόδοση των λεπτομερειών κάθε εικόνας. Με λόγο διαστάσεων 21:9, η LG 105’’ ULTRA HD Digital Signage οθόνη είναι ιδανική για την προβολή κάθε τύπου προϊόντων, δίνοντας στους πελάτες την ελευθερία να τη χρησιμοποιήσουν ως έναν τεράστιο καμβά για την προβολή του brand τους. Παράλληλα, προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία από πλευράς εγκατάστασης, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια, είτε κατακόρυφα για ακόμη μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών.


Η LG 98’’ ULTRA HD Digital Signage οθόνη προσφέρει τα πλεονεκτήματα της υπερ-υψηλής ανάλυσης ULTRA HD (3840 x 2160) σε λόγο διαστάσεων 16:9. Εξοπλισμένες με ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές, και οι δύο οθόνες των 105’’ και των 98’’ μπορούν να δεχθούν σήμα βίντεο H.264 και HEVC H.265 με ρυθμό 30p ή 60p, γεγονός που δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να προβάλλει στο κοινό του περιεχόμενο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.


Tο μοντέλο των 84 ιντσών είναι επίσης τεχνολογίας ULTRA HD ενώ διαθέτει τεχνολογία οθόνη αφής 10 σημείων (Touch10), με ταχύτατη απόκριση που την καθιστά ιδανική λύση για interactive εφαρμογές. Το μοντέλο αυτό μπορεί να καλύψει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών: μπορεί να λειτουργεί ως ψηφιακός χάρτης σε δημόσιους χώρους, ως εκπαιδευτική πλατφόρμα σε σχολεία, ή ως εργαλείο πώλησης σε ένα κατάστημα λιανικής. Η ειδική επίστρωση της επιφάνειας προστατεύει από δαχτυλιές και αποτυπώματα, βοηθώντας την οθόνη να παραμένει καθαρή διατηρώντας παράλληλα εικόνες υψηλής ποιότητας.


Video Wall
lg video wallΜε ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο – μόλις 3.5 χιλ. bezel-to-bezel το LG Video Wall είναι φτιαγμένο έτσι ώστε όπου και αν τοποθετηθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα. Χάρη στο αποκλειστικό λογισμικό SuperSign της LG, διαθέτει λειτουργία auto calibration και αυτόματου editing εξασφαλίζοντας ότι το ψηφιακό περιεχόμενο θα προβάλλεται ομοιόμορφα, με την ίδια υψηλή ποιότητα σε ολόκληρη την επιφάνεια του εντυπωσιακού αυτού Video Wall σε οποιαδήποτε διάταξη και αν είναι οι οθόνες του.


LG Board
Προορισμένο για εφαρμογές μόδας, λιανικής πώλησης ή και ξενοδοχείων, το 55’’ Full HD LG Board λειτουργεί ως καθρέφτης και οθόνη αφής υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών εφαρμογών: Virtual Fitting και Home Board. Με την πρώτη εφαρμογή (Virtual Fitting), η οθόνη αφής και ένας ειδικός αισθητήρας απόστασης επιτρέπουν στην οθόνη να ‘συνομιλεί’ με τους καταναλωτές και με το γύρω περιβάλλον. Έτσι, για παράδειγμα, ο πελάτης ενός καταστήματος μπορεί να δημιουργήσει μια πλήρη απεικόνιση του εαυτού του (360 μοίρες) ώστε να ‘δοκιμάζει’ ψηφιακά τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που τον ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να μπει σε δοκιμαστήριο.


Από την άλλη, η εφαρμογή Home Board επιτρέπει την προβολή μεγάλης γκάμας περιεχομένου, όπως φωτογραφίες, ειδήσεις, δελτίο καιρού κλπ. Τοποθετημένο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, το LG Board θα μπορούσε να παίζει το ρόλο του καθρέφτη και ταυτόχρονα να λειτουργεί και ως πηγή παροχής πληροφοριών, οδηγιών ή προσφορών προς τους επισκέπτες. Η νέα γενιά ψηφιακής σήμανσης της LG υποστηρίζει ακόμη και τηλεφωνήματα μέσω διαδικτύου.


Transparent (Διαφανής) οθόνη
Η 47’’ Full HD Transparent οθόνη της LG αποτελεί ένα κορυφαίο σχεδιαστικά προϊόν για χρήση σε εμπορικούς χώρους. Στο πλαίσιο της ISE 2014, η LG θα έχει την ευκαιρία να δείξει πώς μια απολύτως διαυγής επιφάνεια που αφήνει το βλέμμα να περνά ελεύθερα από μέσα της (see-through), μπορεί να προσθέσει μια εντελώς νέα διάσταση στην ελκυστική προβολή των προϊόντων στους χώρους του καταστήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβάλλονται διαφημιστικές φωτογραφίες, λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά λειτουργίας, ή τρόποι χρήσης ενός προϊόντος, και ταυτόγχρονα να ενσωματώνεται στο περιβάλλον του ίδιου του προϊόντος χωρίς να γίνεται αντιληπτή η παρουσία του ή να αλλοιώνει την αισθητική του καταστήματος.


Smart Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις (Hotel TVs)
Οι ξενοδοχειακού τύπου τηλεοράσεις της LG (Hotel TV) διαθέτουν μια σειρά interactive λειτουργιών, οι οποίες αναβαθμίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και αυξάνουν την άνεση των επισκεπτών. Εκτός από την εύκολη διαμόρφωση της αρχικής οθόνης και το ευέλικτο περιβάλλον διαχείρισης, οι καινούριες Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις της LG υποστηρίζουν την πλατφόρμα webOS και τις λύσεις Pro:Centric Smart, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.


Συνδυάζοντας το webOS με το χειριστήριο LG Magic Remote, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει εύκολα το πρόγραμμα που θέλει να παρακολουθήσει, ή να βρει εκδηλώσεις που τον ενδιαφέρουν στην περιοχή που βρίσκεται. Χάρη στο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης LG Pro:Centric, η εγκατάσταση και ο έλεγχος όλων των λειτουργιών γίνεται με τρόπο απλό, επιτρέποντας τη σύνδεση όλων των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων σε έναν κεντρικό server, για την παροχή περιεχομένου VoD, πληροφοριών για το ξενοδοχείο ή οδηγιών σχετικά με τα διαθέσιμα κανάλια.


Η πλατφόρμα της LG μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, μέσα από ένα νέο περιβάλλον εργασίας και την επαγγελματική έκδοση του Smart Home. Επιπλέον, το σύστημα διαχείρισης RMS επιτρέπει στο προσωπικό του ξενοδοχείου να παρακολουθεί, να ελέγχει και να ενημερώνει κάθε συσκευή από ένα κεντρικό σημείο.


Tέλος, χάρη στη λειτουργία Smart Share οι επισκέπτες μπορούν να συνδέουν εύκολα και με ασφάλεις τρόπους, μέσω MHL, Miracast ή WiDi, το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους και να προβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο στην οθόνη Ξενοδοχειακής Τηλεόρασης της LG. Η λειτουργία History Auto Delete φροντίζει να σβήνεται αυτόματα οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το τι παρακολουθούν οι επισκέπτες, κάθε φορά που κλείνει η συσκευή, προστατεύοντας έτσι το απόρρητο οποιουδήποτε περιεχομένου προβάλλεται στην οθόνη.