Διαθέσιμη σε δοκιμαστική έκδοση BETA είναι η νέα γενιά λύσεων της ESET για Android smartphones και tablets, ESET Mobile Security.


eset mobile androidΗ νέα έκδοση BETA διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας, ενώ ο χρήστης μπορεί πλέον να διαχειριστεί τη λειτουργία Anti-Theft και διαδικτυακά, μέσα από το περιβάλλον εργασίας που του προσφέρει η πλατφόρμα my.eset.com.


Με τη νέα αυτή δυνατότητα, αφού εγγραφεί ο χρήστης στο my.eset.com και καταχωρήσει τη συσκευή του, έχει τη δυνατότητα να διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα, ακόμη και αυτά που βρίσκονται στην κάρτα SD. Μπορεί επίσης να εντοπίσει την τοποθεσία της συσκευής, να ενεργοποιήσει συναγερμό από απόσταση, να τραβήξει φωτογραφίες από εμπρός/πίσω κάμερες ή να στείλει προσαρμοσμένο μήνυμα στην οθόνη σε περίπτωση που κάποιος βρει τη συσκευή.


Επιπλέον, αν το επίπεδο της μπαταρία πέσει επικίνδυνα, στέλνεται στο my.eset.com η τελευταία γεωγραφική θέση της συσκευής. Τέλος, η νέα έκδοση ESET Mobile Security BETA διαθέτει αρκετές βελτιώσεις όπως αυτόματη σάρωση κατά τη φόρτιση , λίστα εξαιρέσεων για ένταξη απειλών σε άσπρη λίστα, επεξεργάσιμα αρχεία καταγραφής σαρώσεων και μία σειρά επιδιορθώσεων και βελτιώσεων.


Για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την τελευταία έκδοση του ESET Mobile Security BETA, αξιοποιώντας την εκτεταμένη «Premium» περίοδο δοκιμών και διαθέτοντας πρόσβαση σε αποκλειστικά δώρα και διαγωνισμούς, μπορούν να συμμετάσχουν στην σελίδα της Κοινότητας της ESET στο Google+ ESET Mobile Applications BETA Testing.