Η εξαγορά της κορυφαίας εταιρείας ολοκλήρωσης λογισμικού θα διασφαλίσει τη διασύνδεση του χαρτοφυλακίου Siemens PLM με συστήματα ERP, MES, CRM και SCM.


Siemens IT Solutions and ServicesΗ TESIS PLMware βελτιώνει τους δείκτες αποτελεσματικότητας και κόστους για τους βιομηχανικούς παραγωγούς με την ενσωμάτωση του λογισμικού Teamcenter σε εταιρικά συστήματα πληροφορικής


Η Siemens ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την εξαγορά της TESIS PLMware, μιας αναγνωρισμένης, κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της ενοποίησης λογισμικού διαχείρισης κύκλου ζωής προϊόντων (PLM) με άλλες εταιρικές εφαρμογές. Η εξαγορά θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο βιομηχανικού λογισμικού της Siemens. Η TESIS PLMware βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν το σχετικό με τις τεχνολογίες πληροφορικής (ΙΤ) κόστος και την αποδοτικότητα, προσφέροντας μια δοκιμασμένη λύση για την ενοποίηση του λογισμικού Teamcenter® της Siemens με τα κορυφαία συστήματα ERP στον κόσμο, καθώς και με άλλες εταιρικές εφαρμογές, όπως MES, CRM και SCM. Η TESIS PLMware θα απορροφηθεί από τη Siemens PLM Software, μια επιχειρησιακή μονάδα του Τμήματος Βιομηχανικών Αυτοματισμών της Siemens. Η συμφωνία αφορά την εξαγορά της TESIS PLMware GmbH, με έδρα το Μόναχο, και των δραστηριοτήτων της εταιρείας στις Η.Π.Α. Οι όροι της εξαγοράς δεν θα δημοσιευθούν.


Η ολοκλήρωση επιχειρησιακού λογισμικού – και ειδικότερα η διασύνδεση συστημάτων PLM και ERP – παίζει κρίσιμο ρόλο για την επίτευξη της απρόσκοπτης και αποδοτικής ροής στην ανταλλαγή πληροφοριών που απαιτούν οι επιχειρήσεις, ώστε να διατηρήσουν τον έλεγχο στα κόστη τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Με την εξαγορά της TESIS PLMware, η οποία αποτελεί σημαντικό συνεργάτη της Siemens PLM Software από το 1992, η Siemens διασφαλίζει ότι οι πελάτες της θα συνεχίσουν να αφομοιώνουν το χαρτοφυλάκιο Teamcenter PLM στα παγκόσμια περιβάλλοντα τους για την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων σε παγκόσμιο περιβάλλον.


«Δέσμευση της Siemens είναι να παρέχει κορυφαίες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας και τη νέα γενιά των κατασκευαστών στη βιομηχανία να διαθέτουν στην αγορά καινοτόμα προϊόντα με αποδοτικότητα», δήλωσε ο Chuck Grindstaff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens PLM Software. «Με την εξαγορά της TESIS PLMware, η Siemens επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της στον τομέα του βιομηχανικού λογισμικού. Με σταθερά και δοκιμασμένα interfaces για τα κορυφαία συστήματα ERP στον κόσμο, οι λύσεις PLM που διαθέτουμε είναι πλήρως ολοκληρωμένες στην εταιρική αρχιτεκτονική των πελατών μας. Έτσι, ενισχύεται η ταχύτητα, η αποδοτικότητα, η ευελιξία και η αποτελεσματική διαχείριση κόστους. Η εξαγορά αυτή είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα ως προς την εκτέλεση της στρατηγικής μας για εστιασμένες εξαγορές στον τομέα του βιομηχανικού λογισμικού», συμπλήρωσε.


Η TESIS PLMware, μέλος του Ομίλου TESIS, ιδρύθηκε το 1988 ως μια εταιρεία λογισμικού και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία βοηθά μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις βιομηχανικής παραγωγής απ’ όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν ενοποιημένα περιβάλλοντα PLM και υψηλής απόδοσης διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντων.