H εφαρμογή WOW (Wireless Olympic Works) της Samsung συνδέει εκατομμύρια ανθρώπους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014.


wow samsungΗ Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014, Wireless Olympic Works (WOW), είναι πλέον διαθέσιμη. Η εφαρμογή μετατρέπει τις Android συσκευές σε φορητές συσκευές με πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ώστε οι οπαδοί μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους εξατομικευμένη εμπειρία από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η εφαρμογή Sochi 2014 WOW της Samsung δίνει στους φιλάθλους τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα των Αγώνων, στα τελευταία νέα σχετικά με τα αποτελέσματα και τα μετάλλια, καθώς και στα Ολυμπιακά ρεκόρ, γρήγορα και με αξιοπιστία. Η εφαρμογή είναι μια προέκταση της εφαρμογής WOW που δημιούργησε η Samsung ειδικά για την Ολυμπιακή Οικογένεια: μια ασύρματη πλατφόρμα επικοινωνίας που ως στόχο έχει να διασφαλιστεί εξυπνότερη επικοινωνία και πιο ομαλές ασύρματες λειτουργίες για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, προσφέροντας ειδήσεις και πληροφορίες στους υπεύθυνους και το προσωπικό των Αγώνων.


Οι χρήστες συσκευών Android μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Sochi 2014 WOW της Samsung μέσα από το Samsung App store και το Google Play. Η εφαρμογή επιτρέπει σε φιλάθλους να σχεδιάσουν την προσωπική τους εμπειρία από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους ακόλουθούς τρόπους:


Δημιουργήστε το δικό σας σύστημα ειδοποιήσεων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Η εφαρμογή Sochi 2014 WOW της Samsung προσφέρει εξατομικευμένες, άμεσες ειδοποιήσεις για τους Αγώνες, που καλύπτουν ενημέρωση για τα μετάλλια και για σημαντικές στιγμές, ενώ μπορούν να προωθηθούν σε τηλέφωνα άλλων χρηστών σε real time. Επιπλέον, περιλαμβάνεται μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στον χρήστη να υποστηρίξει τους αθλητές και τις χώρες που επιθυμεί.


Μοιραστείτε τους πανηγυρισμούς σας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν κείμενα και εικόνες και να τις μοιραστούν με άλλους χρήστες της εφαρμογής, καθώς και μέσω των λογαριασμών τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας έτσι μια παγκόσμια κοινότητα με κοινή βάση τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και τα χειμερινά αθλήματα. Οι γλώσσες που αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται από την εφαρμογή Sochi 2014 WOW περιλαμβάνουν τα Κινέζικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Κορεάτικα, Ρώσικα και Ισπανικά.


Μάθετε περισσότερα για τα Ολυμπιακά αθλήματα με έναν διαδραστικό οπτικό οδηγό
Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες και για τα 15 χειμερινά Ολυμπιακά αθλήματα του Sochi 2014 μέσα από ένα όμορφα οπτικοποιημένο και διαδραστικό περιβάλλον χρήσης. Ο οδηγός ‘Visual Sports Guide’ ενημερώνει τον χρήστη για το κάθε άθλημα, τους κανόνες του, τον απαραίτητο εξοπλισμό και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που μπορούν να φέρουν τον χρήστη πιο κοντά στο συναρπαστικό κόσμο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.


Απολαύστε στο έπακρο την επίσκεψη σας στο Σότσι με τη βοήθεια ενός οδηγού για τις εγκαταστάσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Φίλαθλοι που πρόκειται να επισκεφθούν το Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχουν ‘πρόσβαση’ σε έναν οδηγό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο οδηγός διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πλοήγησης, έτσι ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν στο έπακρο την Ολυμπιακή τους εμπειρία.


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Samsung Smart Olympic Games Initiative”, η Samsung θα προμηθεύσει με 18,000 φορητές συσκευές τα μέλη της Ολυμπιακής Οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, εργαζομένων, υπευθύνων της ΔΟΕ, τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, και τις Οργανωτικές Επιτροπές στο Σότσι. Μέσω σύνδεσης στην υπηρεσία WOW της Samsung θα λαμβάνουν εγκαίρως σημαντικές πληροφορίες και θα έχουν πρόσβαση σε συνδεσιμότητα που είναι απαραίτητη για τη διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Η υπηρεσία WOW της Samsung λειτούργησε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 αποκλειστικά για την Ολυμπιακή Οικογένεια. Έκτοτε, έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό εφόδιο για υπεύθυνους, επισκέπτες και φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.