Ο 1ος διαγωνισμός για εφήβους DJ στην Ελλάδα “My Music! Μy Party! My Pioneer!” που ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου, αισίως φτάνει στην τελική του ευθεία!


diagwnismos pioneerΤο τριήμερο 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2014 κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με το event που θα λάβει χώρα στο The Mall Athens. Συγκεκριμένα τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-21.00 και το Σάββατο 12.00-20.00 στο περίπτερο της Pioneer στον 3ο όροφο του The Mall Athens, όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να δουν από κοντά, να ακούσουν και να «γίνουν DJ» δοκιμάζοντας τα νέα μοντέλα DJ controller της Pioneer.


Στον χώρο θα βρίσκονται πολλοί από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, φίλοι της μάρκας και ο «πρωταγωνιστής» της ενέργειας MY MUSIC, MY MIX, MY PIONEER, Deejay Nic και θα ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους για τις τεχνικές και τις εμπειρίες τους από την ενασχόλησή τους, επαγγελματική ή ερασιτεχνική με το Djing και τα προϊόντα της Pioneer. Εκτός αυτών, το event θα περιλαμβάνει και live παραστάσεις τόσο από τους μικρούς αυριανούς DJs που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό My Mix!, όσο και από τον Deejay Nic.


Αν κρίνουμε από το πλήθος των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό και το ενδιαφέρον, την συμμετοχή στον σχολιασμό και τις ερωτήσεις που διατυπώνονται, το event θα προσελκύσει πλήθος φίλων της μουσικής. Στα δύο βασικά μέσα προβολής της ενέργειας, την σελίδα Pioneer Fans καθώς και στα επεισόδια της «εκπαιδευτικής σειράς» My Pioneer στο YouTube, έχει διαπιστωθεί αλματώδης αύξηση των φίλων, με την σελίδα Pioneer Fans στο Facebook να δεκαπλασιάζει το κοινό της μέσα σε 10 μόλις μέρες, ενώ το κανάλι υποστήριξης της ενέργειας στο Youtube που δημιουργήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου, απαριθμεί ήδη 4000 views!


Θα είμαστε όλοι εκεί και θα περιμένουμε τους νέους φίλους μας για μια εμπειρία γεμάτη ρυθμό, ενημέρωση τεχνικών Djing, βραβεύσεις και πολύ διάθεση για δημιουργία στο χώρο της μουσικής!