Ο ηγέτης των multimode υπολογιστών, η Lenovo ανακοίνωσε στο 2014 International Consumer Electronics Show νέες «εμφανίσεις» στο χαρτοφυλάκιο των multimode προϊόντων της.


lenovo multimodeH Lenovo παρουσίασε το MIIX 2, ένα detachable laptop με τρεις λειτουργίες, το YOGA 2 ένα ακόμα πιο έξυπνο convertible laptop με τέσσερις μοναδικές λειτουργίες και τα Flex 14D και 15D, δύο dual mode laptop προσφέροντας εξαιρετική αξία στους καταναλωτές.


Το MIIX 2, διαθέσιμο σε 10 και 11 ίντσες, εντυπωσιάζει για το detachable σχεδιασμό του επιτρέποντας τη χρήση του ως Laptop, Stand και Tablet. Το YOGA 2 εξελίσσει την αρχική φήμη του Yoga laptop με 360° flip and fold σχεδιασμό και τώρα με ακόμα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά. Βασισμένο στα αρχικά Flex convertible laptop, τα νέα Flex 14D και 15D δίνουν τώρα στους χρήστες τις ίδιες dual mode επιλογές για laptop και stand mode, αλλά με έως AMD A6 quad core επεξεργαστή και AMD Radeon γραφικά.


Η συλλογή Convertibles μεγαλώνει με το detachable MIIX 2
Αναγνωρίζοντας πως ένα σχέδιο δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες, το MIIX 2 δίνει στους καταναλωτές ένα διαφορετικό τρόπο να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του multimode computing με το μοναδικό detachable σχεδιασμό του. Το MIIX 2 δίνει στους χρήστες την ελευθερία να πάρουν μαζί τους μόνο το tablet/οθόνη αφής και όποτε το χρειάζονται να το συνδέσουν ξανά στην βάση για μία πλήρη εμπειρία Windows 8.1. Στη λειτουργία Laptop μάλιστα, μπορούν να αξιοποιήσουν και το κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο. Επιπλέον μπορούν να στρέψουν το tablet 180° και να το τοποθετήσουν στην βάση του πληκτρολογίου για να αξιοποιήσουν την τρίτη μορφή του MIIX 2, την stand mode, και να απολαύσουν ταινίες ή να δουν φωτογραφίες.


Το υπέρ-Φορητό μοντέλο 10 ιντσών
Με τέλειο μέγεθος για ευκολία κίνησης, το 10 ιντσών μοντέλο της σειράς MIIX 2 προσφέρει εξαιρετική φορητότητα με το κορυφαίο λεπτό σχεδιασμό του σε 0,36 ίντσες και βάρος μόλις 1,3 lbs. Λειτουργώντας με έναν 64-bit Intel® Atom Quad Core επεξεργαστή και με Windows 8.1, προσφέρει στους χρήστες ένα ιδανικό μείγμα χαρακτηριστικών φορητότητας και ψυχαγωγίας με την FHD 1920×1200 touchscreen οθόνη, το WiFi και προεραιτικό 3G,1 τα JBL ηχεία για πλούσιο συναρπαστικό ήχο, μέχρι 128 GB eMMC αποθηκευτικό χώρο και μία micro SD θύρα για να προσθέτουν μέχρι και 32 GB μουσικής, ταινιών, φωτογραφιών και άλλων δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αιχμαλωτίσουν αναμνήσεις με την υψηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα 720p 2MP και την πίσω κάμερα 5ΜΡ. Επιπλέον, χάρη στην all day μπαταρία του, οι χρήστες μπορούν να παίζουν και να δουλεύουν περισσότερο, με μία μόνο φόρτηση.


Το υψηλής απόδοσης 11 ιντσών
Το 10-ιντσών MIIX 2 εστιάζει στη φορητότητα, ενώ το 11-ιντσών μοντέλο φροντίζει να παρέχει απόδοση υψηλότερης ποιότητας με τον έως και 4ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core i5, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο έως και 256 GB και ευρεία οθόνη προβολής FHD 1920×1200 IPS. Το MIIX 11-ιντσών διατίθεται εξοπλισμένο με πολλά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του μικρότερού του μοντέλου, όπως τα Windows 8.1, την δυνατότητα υποστήριξης οθόνης αφής, WiFi και προαιρετικό 3G1, JBL® ηχεία, υψηλή ανάλυση σε μπροστινή και πίσω κάμερα και μεγάλης διάρκειας μπαταρία.


Τα δύο Silver Grey μοντέλα του MIIX 2 κάνουν την σύνδεση, την αποθήκευση και την μετακίνηση περιεχομένου εύκολη με την mini HDMI θύρα τους για να μπορείτε να απολαμβάνεται το περιεχόμενο σε μεγαλύτερες οθόνες, μία SD card reader, μία micro USB θύρα και micro SD κάρτες με υποστήριξη USB 2.0 στο πληκτρολόγιο.


Το YOGA 2 και τα Flex 14/15D Γίνονται πιο Προσιτά με Φιλικά προς τον Χρήστη Χαρακτηριστικά
Το YOGA, το convertible laptop που έθεσε τις βάσεις για το multimode computing βελτιώνει τα φιλικά προς τον καταναλωτή χαρακτηριστικά του με το YOGA 2, προσφέροντας στους χρήστες πρωτοποριακό σχεδιασμό με νέα έξυπνη λειτουργικότητα λογισμικού.


Το YOGA 2 γίνεται ακόμα εξυπνότερο με νέα επιλογές apps για το YOGA Picks, τη μοναδική υπηρεσία της Lenovo που προτείνει apps ανάλογα με το mode του YOGA 2. Οι χρήστες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις λειτουργίες Laptop, Stand, Tent και Tablet αλλά τώρα πια σε πιο μικρό μέγεθος με ενισχυμένα χαρακτηριστικά.


Στο μοντέλο των 11 ιντσών, με μόλις 0.67 ίντσες πάχος και με βάρος μόλις 2.9lbs και αποθηκευτικό χώρο 500 GB HDD, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν πολλά προσωπικά αρχεία media.


Τα νέα Flex 14D και 15D convertible laptops επεκτείνουν την συλλογή των multimode laptop της Lenovo με μέχρι και AMD A6 quad core επεξεργαστές και AMD Radeon γραφικά. Τα Flex 14D και 15D προσφέρουν στους καταναλωτές δύο λειτουργίες – Laptop και Stand – σε μία συσκευή. Όταν χρειάζεται λειτουργούν ως ένα πλήρες laptop και με μία στροφή 180°, μετατρέπονται για να απολαύσετε την ψυχαγωγία σας με χαρακτηριστικά όπως το Dolby Advanced Audio v2, έλεγχο φωνής και μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία.


«Με προϊόντα όπως τα MIIX 2, Flex και YOGA 2, οι χρήστες πλέον δεν χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα σε laptop ή tablet. Οι multimode συσκευές μας τους παρέχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά από laptop και tablet μαζί με νέες επιπλέον λειτουργίες βελτιωμένες για απόλαυση περιεχομένου» είπε ο David Roman, chief marketing officer, της Lenovo. «Τώρα η μόνη απόφαση που μένει είναι να επιλέξετε το multimode προϊόν Lenovo που σας ταιριάζει.»


«Με το κομψό τους σχεδιασμό και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, η επόμενη γενιά συσκευών δύο σε μία της Lenovo δίνει νέες επιλογές στους καταναλωτές ώστε να συνδεθούν, να κοινοποιήσουν, να δουλέψουν και να παίξουν» είπε o Navin Shenoy, vice president and general manager of the Mobile Client Platform Division της Intel Corporation. «Με τους δυνατούς Intel επεξεργαστές, προϊόντα όπως το MIIX 2 παρέχουν τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην μεγάλης διάρκειας μπαταρία και των εξαιρετικών επιδόσεων ώστε οι χρήστες να παραμείνουν παραγωγικοί είτε το χρησιμοποιούν ως tablet ή ως laptop.»


Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα εντός του 2014