Με στόχο τη βοήθεια στην απρόσκοπτη συνέχιση του πολύτιμου έργου του, η ESET Hellas διασφαλίζει τη διαφύλαξη των δεδομένων και την προστασία των τερματικών του Make-A-Wish.


Eset logo13Φροντίζει για μία ακόμη χρονιά να υποστηρίξει τον οργανισμό, χορηγώντας τις απαραίτητες άδειες της βραβευμένης της λύσης ESET Endpoint Security.


«Οι επιχειρήσεις οφείλουν να βρίσκονται στο πλάι οργανισμών, που με τη δράση τους, συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε μία εποχή που η ανάγκη για ένα καλύτερο μέλλον είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Για ακόμη μία χρονιά, ενισχύουμε το έργο του Make-A-Wish, φροντίζοντας για την προστασία των πολύτιμων επιχειρησιακών δεδομένων του, ώστε να συνεχίζει να μοιράζει μηνύματα ελπίδας, δύναμης και κουράγιου προς όλες τις οικογένειες στην Ελλάδα που δοκιμάζονται όχι μόνο από την οικονομική συγκυρία της χώρας μας, αλλά επειδή έχουν να αντιμετωπίσουν και την ασθένεια του παιδιού τους» δήλωσε ο κος Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής της ESET Hellas & Cyprus.


Το ESET Endpoint Security, αποτελεί τη λύση της ESET για διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, βασισμένη σε 25 χρόνια καινοτομίας στο χώρο της IT ασφάλειας. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware είναι σχεδιασμένη για ταχύτατη σάρωση και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση πόρων. Παράλληλα, ενισχύει περαιτέρω το επίπεδο προστασίας του εταιρικού δικτύου, με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το ενσωματωμένο Two-Way Personal Firewall, φίλτρο Web Control, Client Antispam και απομακρυσμένη διαχείριση για μία ολοκληρωμένη προστασία.