Τα life projects στο GIVE&FUND αποκτούν τις μέρες των γιορτών ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε μερικά σπουδαία projects.


GIVE&FUND_homepageΜέσω του Giveandfund.com, μπορείτε να στηρίξετε την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού για παιδιά, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη (ΠΑΓΝΗ). Το ποσό που απαιτείται ανέρχεται στα 17.000 ευρώ και βρίσκεται στο 8% της χρηματοδότησης.


Σκοπός του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι η μείωση των παιδικών ατυχημάτων και η άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών. Στην ιστοσελίδα του Σωματείου, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς αξιοποιούνται τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί έως σήμερα, για την παροχή εξοπλισμού, την εκπαίδευση γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και διασωστών του ΕΚΑΒ, ως προς τις ιδιαιτερότητες του Παιδικού Τραύματος και την πρόληψη, με ομιλίες σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου, στους γονείς και τους δασκάλους τους.


Έχει διαπιστωθεί ότι η σωστή ενημέρωση μπορεί να μειώσει τον αριθμό και την σοβαρότητα των ατυχημάτων έως και 50%. Τα ατυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου παιδιών στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, περίπου 500.000 παιδιά τραυματίζονται στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Από αυτά, τα 700 πεθαίνουν ενώ 3.000 μένουν ανάπηρα.


Αγορά εξοπλισμού αθλητών ξιφασκίας με αμαξίδιο
Μέσω του GIVE&FUND, μπορείτε να στηρίξετε την ομάδα των αθλητών της Ξιφασκίας με αμαξίδιο, να συγκεντρώσει χρήματα για αγορά εξοπλισμού. Το ποσό που απαιτείται είναι 1.100 ευρώ και ήδη έχει συγκεντρωθεί το 40%. O καθένας μας μπορεί να προσφέρει από 5 ευρώ.


Η Ξιφασκία με αμαξίδιο είναι ένα Παραολυμπιακό άθλημα, που καλλιεργείται στην Ελλάδα από το 2002, έχοντας εντάξει αρκετούς αθλητές και σημειώνοντας πολλές διακρίσεις, ενώ έφτασε μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Από τότε που ξεκίνησε η Ξιφασκία με αμαξίδιο στην Ελλάδα αυξάνεται σταθερά ο αριθμός των αθλητών που αγωνίζονται.


Σημειώνεται ότι τα παραπάνω projects, καθώς και όλα τα life projects που ανεβαίνουν στο GIVE&FUND, λαμβάνουν όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται, ανεξαρτήτως της επίτευξης ή όχι του στόχου. Επισκεφθείτε σήμερα το GIVE&FUND και δείτε περισσότερα projects, ή ζητήστε χρηματοδότηση για το δικό σας επιχειρηματικό ξεκίνημα, στόχο ζωής, ή συλλογική δράση.


Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το: www.giveandfund.com


Για να δείτε το ενημερωτικό video για το GIVE&FUND επισκεφθείτε το: http://www.giveandfund.com/giveandfund/page/videos