Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής μουσική υπηρεσία Spotify, είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα μέσα από την πλατφόρμα LG Smart TV.


spotify lg smart tvΧάρη στη νέα εφαρμογή Spotify, η οποία θα είναι συμβατή με όλες τις LG Smart TVs του 2013, οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή μουσικής, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια.


«Το Spotify αποτελεί μια πολυαναμενόμενη προσθήκη στην όλο και μεγαλύτερη γκάμα των υπηρεσιών premium περιεχομένου που απολαμβάνουν οι χρήστες των Smart TVs της LG,» δήλωσε ο κ. Richard Choi, Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Smart Business Center στην LG Electronics.


«Η εφαρμογή αυτή προσφέρει στους πελάτες μας μια τεράστια συλλογή από, σχεδόν, κάθε είδος μουσικής. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους, όπως το Spotify, επιβεβαιώνουμε την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιλογές ψυχαγωγίας μέσα από την πλατφόρμα LG Smart TV».


Η εφαρμογή Spotify για συσκευές LG Smart TV επιτρέπει στους κατόχους που διαθέτουν premium συνδρομή στην υπηρεσία να ανακαλύπτουν και να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους, νέες ή παλαιότερες, μουσικές. Με κόστος μόλις €9.99 το μήνα, θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην εντυπωσιακή μουσική βιβλιοθήκη του Spotify, αλλά και να μοιράζονται εύκολα αγαπημένα τραγούδια ή playlists με τους φίλους τους, μέσω Facebook και Twitter. Ειδικά για όσους αποφασίσουν να εγγραφούν στην υπηρεσία για πρώτη φορά, το Spotify προσφέρεται για ένα μήνα δοκιμαστικής χρήσης, εντελώς δωρεάν.


Από πλευράς περιεχομένου, η πλατφόρμα LG Smart TV προσφέρει στους χρήστες κορυφαίες επιλογές, καθώς εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες VoD, κοινωνικά δίκτυα και παιχνίδια. Μέσα από ένα εύχρηστο μενού επιλογών οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τηλεοπτικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και περιεχόμενο από δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το YouTube, το Facebook και το Twitter. Η νέα εφαρμογή Spotify επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την απόφαση της LG να συνεχίσει να προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές περιεχομένου υψηλής ποιότητας μέσα από τη βραβευμένη πλατφόρμα LG Smart TV.