Το κατάστημα/ναυαρχίδα της εταιρείας βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 128 και είναι το 11ο στο νομό και το 26ο σε όλη την Ελλάδα.


cyta alexandrasΣτο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα νέα, κεντρικά γραφεία της Cyta Ελλάδος, παρουσία του Πρόεδρου της Cyta κ. Χρ. Πατσαλίδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γ. Κουφάρη και του Διοικητικού Συμβούλιου του Οργανισμού, εορτάστηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος παράλληλα με την μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων της Cyta Ελλάδος στην Αττική.


Παράλληλα, στην εκδήλωση έγινε συνοπτική παρουσίαση του Cytavision, της νέας υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης, την οποία η εταιρεία εγκαινίασε προσφάτως στην ελληνική αγορά.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας ενώ τα υψηλόβαθμα στελέχη, μέσω των δηλώσεών τους, υπενθύμισαν ότι η επένδυση του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου στην Ελλάδα είναι μία από τις σημαντικότερες του ομίλου. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι διότι η θυγατρική μας στην Ελλάδα έχει καταφέρει ήδη να διανύσει, μόλις σε 5 χρόνια, μία αξιόλογη αναπτυξιακή πορεία σε αντίξοες συνθήκες και σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Χρίστος Πατσαλίδης. Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος, κ. Γεώργιος Κουφάρης, ευχαρίστησε δημόσια τους συντελεστές που συνέβαλαν στην πετυχημένη, αυτή, πορεία τονίζοντας ότι: «Η Cyta Ελλάδος θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία μεριμνώντας για τις κατάλληλες κινήσεις, επενδύοντας πρώτα από όλα στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της», ενώ ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χρίστος Λιμνατίτης, τόνισε: «Είμαστε μια εταιρεία με 100% δίκτυα νέας γενιάς. Η πρόσβαση σε υπηρεσίες 4play, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη με την είσοδο μας και στην κινητή τηλεφωνία, δεν ανήκει μόνο στα μελλοντικά πλάνα μας αλλά αποτελεί και υποχρέωση της εταιρείας προς τους πελάτες της».


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος της παρουσίασης του Cytavision, πραγματοποιήθηκε με τη χρήση καινοτόμου υπηρεσίας τηλεπαρουσίας (telepresence) όπου στελέχη της Cyta Κύπρου από τη Λευκωσία, καλωσόρισαν και μίλησαν στο κοινό της Αθήνας σαν να βρίσκονταν πραγματικά εκεί. Η συγκεκριμένη υπηρεσία τηλεπαρουσίας διαθέτεται κατ’ αποκλειστικότητα από τη Cyta στην ελληνική αγορά.