Η Avis αποφάσισε να αποϋλοποιήσει τα τιμολόγιά της, με τις αξιόπιστες και εστιασμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αρχειοθέτησης της Retail@Link.


RETAIL_LINKΗ Avis επέλεξε την τοπική εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), R@L BizDoc Enterprise Edition, που της επιτρέπει την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση του συνόλου των εισερχόμενων & εξερχόμενων παραστατικών της, καθώς και την ηλεκτρονική, ασφαλή & τάχιστη αποστολή των τιμολογίων της προς τους πολυπληθείς πελάτες της. Με την τοπική λύση R@L BizDoc Enterprise Edition η Avis:
– Εξασφαλίζει κατακόρυφη μείωση του κόστους & του χρόνου τιμολόγησης/αρχειοθέτησης με ασφάλεια και με απόλυτη κάλυψη των νομικών απαιτήσεων τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.
– Έχει απόλυτο & κεντρικό έλεγχο των ηλεκτρονικών παραστατικών της σε επιχειρησιακό επίπεδο, χωρίς να απαιτείται να αρχειοθετεί εκτυπωμένα παραστατικά.
– Αναζητεί & ανακτά τα αρχειοθετημένα παραστατικά της σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μέσα από τη φιλική στη χρήση πλατφόρμα της εφαρμογής.
– Εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ορθότητα των ηλεκτρονικών της τιμολογίων, μέσα από σύνθετους-αυτοματοποιημένους ελέγχους που προσφέρει η εφαρμογή.


Όπως δηλώνει ο Διευθυντής Πληροφορικής της AVIS, κος Διονύσης Τριανταφύλλου: “Για την Avis, μέγιστη προτεραιότητα αποτελεί πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών της, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Η λύση που εφαρμόστηκε επιτυγχάνει αυτό τo σκοπό σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών, τη μείωση του κόστους εκτύπωσης και αποστολής των τιμολογίων, τηρώντας παράλληλα υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον.”