Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζει το Greek-e-shop και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ό,τι πιο ωραίο γεννά ο τόπος μας.


greel e-shopΤο Greek e-shop.gr αποτελεί μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής με ένα κλικ στο www.greek-e-shop.gr. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει τη μοναδική αξία των ελληνικών προϊόντων, ξεκινώντας από μια βασική αρχή: τον σεβασμό προς τον παραγωγό και τον καταναλωτή.


Με τη δημιουργία του Greek e-shop ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προωθεί την ανταγωνιστικότητα και προβάλλει την πιο σύγχρονη όψη της ελληνικής κουλτούρας, αισθητικής και τεχνογνωσίας. Όραμά του είναι να συμβάλει σε μια κοινή προσπάθεια για την εξέλιξη και την επιχειρηματική πρόοδο της Ελλάδας. Στόχος και κινητήριος δύναμη, είναι η ανάδειξη της αξίας των ελληνικών προϊόντων και των Ελλήνων παραγωγών και δημιουργών.


Τα μέλη της ομάδας του Greek e-shop με σύμμαχο τη γνώση και το πάθος για αυθεντικότητα, δημιούργησαν μια ξεχωριστή πλατφόρμα, η οποία συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο παράγεται στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, το προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, δίνοντάς του την ευκαιρία ν’ ανακαλύψει τη μοναδικότητα, αλλά και την ποικιλία των ελληνικών αγαθών. Η συστηματική εργασία, η εστιασμένη μελέτη και οι αποτελεσματικές συνεργασίες σε συνάρτηση με την επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενισχύουν την πεποίθηση πως το αγοραστικό ενδιαφέρον του τόπου μας μπορεί να ενισχυθεί, προσφέροντας σημαντικό όφελος τόσο στους παραγωγούς όσο και στους καταναλωτές.