Η Cyta Ελλάδος εισέρχεται στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης προσφέροντας στους πελάτες της πακέτο 3play (internet, σταθερή και συνδρομητική τηλεόραση).


LOGO_3PLAYΗ υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης με την εμπορική επωνυμία Cytavision, ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία της στις 4 Δεκεμβρίου 2013 και μπορούν να την απολαύσουν υφιστάμενοι, αλλά και νέοι πελάτες της Cyta, με τιμές που ξεκινούν από 19€ το μήνα, για το σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών.


Το βασικό ψυχαγωγικό πακέτο Cytavision, περιλαμβάνει πληθώρα δημοφιλών καναλιών και μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις ταχύτητες internet και τα προγράμματα χρόνου ομιλίας που προσφέρει η εταιρεία. Διεθνείς ειδησεογραφικές εξελίξεις, της «τελευταίας στιγμής», από τα δημοφιλή κανάλια Euronews, Bloomberg και Sky News, εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ, παγκοσμίου ενδιαφέροντος από το National Geographic και το History Channel και αγαπημένα παιδικά από το Disney Channel και το Baby TV είναι μόνο κάποια από τα προνόμια που συνθέτουν την πλούσια «παλέτα» της νέας υπηρεσίας που εισάγει η Cyta στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, μέσω του αποκωδικοποιητή που παρέχει η εταιρεία, μπορεί να γίνει διαχείριση του πακέτου μαζί με τα ελεύθερα, ψηφιακά κανάλια που είναι διαθέσιμα στην εκάστοτε περιοχή, «απαλλάσσοντας» το συνδρομητή από πολλές συσκευές.


Παράλληλα, με επιπλέον 3€ το μήνα, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν, ακόμη, τα κανάλια FOX και FOX Life και μαζί κάποιες από τις πιο γνωστές σειρές καθώς και τα Disney Junior και Disney XD.


Η Cyta με σκοπό να γιορτάσει την είσοδό της στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης προσφέρει, ήδη, δύο δελεαστικά, εορταστικά «πακέτα». Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για έλεγχο διαθεσιμότητας στην περιοχή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr, να μπείτε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook https://www.facebook.com/cytahellasofficial, να την ακολουθήστε στο Twitter https://twitter.com/cytahellascare ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13877.


Αναλυτικά οι προσφορές 3play:
1 + Απεριόριστα δώρο. Με οποιοδήποτε πρόγραμμα ομιλίας προς κινητά Ελλάδος ή σταθερά διεθνών προορισμών, η Cyta προσφέρει δωρεάν για 1 χρόνο απεριόριστα σταθερά Ελλάδος και δωρεάν την ενεργοποίηση! Η δωρεάν ενεργοποίηση αφορά σε υφιστάμενη τηλεφωνική γραμμή, ενεργοποίηση σε νέα γραμμή 20€.
Ταχύτητες VDSL σε τιμές ADSL. Με κάθε νέα σύνδεση στο βασικό πακέτο 3play έως 35Mbps ή έως 50Mbps έκπτωση 6€ στο μηνιαίο πάγιο για 1 χρόνο! Οι τιμές διαμορφώνονται σε 26€/μήνα για 3play έως 35Mbps και στα 32€/μήνα για 3play έως 50Mbps.


Οι προσφορές δε συνδυάζονται με άλλες τρέχουσες προσφορές.