Το HTC One φέρνει τη μουσική ακόμα πιο κοντά στον χρήστη τους και την κάνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του.


htc oneΠιο συγκεκριμένα με το smartphone HTC One μπορούμε να ακούμε πάντα και παντού τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών ή τραγούδια δικής μας έμπνευσης ακολουθώντας απλά και χρήσιμα βήματα.


Χάρη στο σημαντικό αποθηκευτικό χώρο των 32 GB που διαθέτει το HTC One, μπορούμε να ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια όπου κι αν βρισκόμαστε, ενώ ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια επιθυμούμε.


Και επειδή είναι καλύτερα να μπορείς να έχεις αυτό που θες, όταν το θες, κατεβάζοντας την εφαρμογή Shazam, η αναγνώριση των τραγουδιών γίνεται ένα εύκολο, γρήγορο και χρήσιμο παιχνίδι για εσάς και την παρέα σας, καθώς πλέον δεν χρειάζεται να χάσετε τον χρόνο σας αναζητώντας το κομμάτι που έτυχε ένα ακούσετε εκείνο το απόγευμα.


Αν πάλι είστε fans συγκεκριμένων DJs, μέσα από το SoundCloud μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα τους, ενώ μέσω το HTC One’s Flash browser μπορείτε να κατεβάζετε τα ολοκαίνουρια κομμάτια τους, κατευθείαν στο κινητό σας και να τα επεξεργάζεστε, μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής για DJ, όπως η DJ Studio 5, δημιουργώντας δικά σας πρωτότυπα remix.


Κι αν νομίζατε ότι αυτά είναι όλα, κάνετε λάθος. Ακόμα ένα χρήσιμο εργαλείο που θα βρείτε στο HTC One είναι το built-in voice recorder, το οποίο σας επιτρέπει να ηχογραφείτε ήχους σε υψηλή ποιότητα και μετά, μέσω μίας εφαρμογής για παραγωγή μουσικής, όπως το TouchOSC and Maschine Scene Selector, μπορείτε να τους εντάσσεται στα κομμάτια που έχετε ήδη δημιουργήσει ή σκοπεύετε να δημιουργήσετε!


Αξιοσημείωτο είναι ότι με το HTC One, μπορείτε ακόμα και να βιντεοσκοπήσετε τα τραγούδια σας μέσω της μοναδικής τεχνολογίας που προσφέρει η κάμερα HTC UltraPixelCamera, το αποτέλεσμα της οποίας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα, καθώς είναι ιδιαίτερα ποιοτικό και επαγγελματικό.


Και επειδή στη ζωή είναι καλύτερα να μοιραζόμαστε αυτά που δημιουργούμε με τους φίλους μας, μπορείτε να γίνεται o Dj της δικής σας παρέας, παίζοντας δικά σας επεξεργασμένα κομμάτια και προβάλλοντας το δικό σας video, χρησιμοποιώντας τα εντυπωσιακά ηχεία Boomsoundspeakers, που προσφέρουν δυνατά και ηχηρά ακούσματα.