100 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της χρήσης ενός LG G2 για έναν ολόκληρο μήνα χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.


lg g2 allagiΟι καθημερινές κληρώσεις του Προγράμματος Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2”, στο οποίο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν το ίσης αξίας smartphone τους που έχουν αγοράσει τον τελευταίο χρόνο µε ένα ολοκαίνουργιο LG G2 για 30 μέρες, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.


Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η κατοχή smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599, με απόδειξη ημερομηνίας αγοράς μετά τις 25/11/2012. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοικοι Ελλάδας και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η ανταλλαγή είναι πιο εύκολη από ποτέ, αφού η ομάδα LG G2 επισκέπτεται τους τυχερούς της κλήρωσης στο χώρο και την ώρα που επιθυμούν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, υπάρχει πλήρης υποστήριξη από την υπηρεσία LG G2 assistance, όπου εξειδικευμένη ομάδα απαντά σε τυχόν απορίες των τυχερών σχετικά με τη χρήση του LG G2 και την ομαλή μεταφορά των δεδομένων τους από άλλη συσκευή.


Η τελευταία κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί οι 40 πρώτοι τυχεροί στο επίσημο microsite της LG Electronics. Οι συμμετέχοντες, μετά από τη δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών, μπορούν να κρατήσουν το LG G2 χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του smartphone τους και να επιστρέψουν το LG G2.