Η Wargaming γνωστή από την τεράστια επιτυχία του «World of Tanks», του δωρεάν MMO με φανατικούς φίλους, επιστρέφει δυναμικά με το «World of Warplanes».

WoWP_LogoΤο παιχνίδι προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν μέρος στη συναρπαστική εξέλιξη της πολεμικής αεροπορίας από τη δεκαετία του 1930 μέσα από τον πόλεμο της Κορέας. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό αριθμό πολεμικών αεροσκαφών (100), που παρέχουν μια μοναδική ματιά στις τεχνολογικές προσεγγίσεις και τις εθνικές προτεραιότητες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και της ΕΣΣΔ εκείνη την εποχή. Οι φίλοι των μυστικών σχεδίων της αεροπορίας είναι σε θέση να δοκιμάσουν πρωτότυπα μοντέλα που αναπτύχθηκαν αλλά ποτέ δεν συμμετείχαν σε μάχη, ενώ υπάρχουν τρεις κατηγορίες πολεμικών αεροσκαφών. Τα ελαφριά και ευκίνητα για στενές αερομαχίες με τους εχθρούς, τα βαριά μαχητικά ικανά για θανατηφόρες ευθείες επιθέσεις και τα βομβαρδιστικά μια τρομακτική απειλή για τους στόχους εδάφους. Ο παίχτης μπορεί να αναβαθμίσει και να διαμορφώσει το δικό του αεροπλάνο επιλέγοντας από παραλλαγές όπλων μέχρι τον τύπο των πυρομαχικών που θα τον οδηγήσουν στην νίκη, ενώ θα υπάρξει και δυνατότητα αναβάθμισης των χαρακτηριστικών των πιλότων για πλήρη έλεγχο του αεροσκάφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wargaming με την ένωση σε μία ενιαία κοινότητα των εκατομμυρίων παιχτών των World of Tanks, World of Warships και World of Warplanes θα δημιουργήσει έναν ενιαίο παγκόσμιο χάρτη, ο οποίος θα συγκεντρώσει τανκς, πιλότους και ναυτικούς με στόχο… την παγκόσμια κυριαρχία!

Διάθεση: http://worldofwarplanes.eu/