Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson, M200, M105 και M100, προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την γνωστή ποιότητα της Epson.

Epson-WorkForce-M200Ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι, η νέα σειρά εκτυπωτών προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης (μόνο 0,0024€/σελίδα ή 1,19€/500 σελίδες) με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Ο Epson M200 είναι ένα πολυμηχάνημα «όλα-σε-ένα» με σύνδεση Ethernet και Αυτόματο Τροφοδότη Εγγράφων (ADF) και υποστηρίζει την Epson iPrint εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν ασύρματα από smartphones και tablet PCs μέσα στο γραφείο, ιδανική για της τελευταίας στιγμής εκτυπώσεις ή αν οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή.

O Epson M105 διαθέτει Wi-Fi ενώ ο Μ100 είναι ο πιο οικονομικός εκτυπωτής της σειράς, ενώ όλα τα μοντέλα προσφέρουν επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα με γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης έως 15 ppm , συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της παραγωγικότητας ενός γραφείου.

Όλοι οι εκτυπωτές Ink Tank System διαθέτουν την τεχνολογία Micro Piezo της Epson και προσφέρουν απαράμιλλη αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, η εγγύηση 12 μηνών με την πλήρη τεχνική υποστήριξη & εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχει στους χρήστες τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται.